reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Żartujesz ktoś do Ciebie napisał ?[emoji23] to był hit fakt , ale myślałam że w naszej grupie tylko [emoji23] no cóż Jolka... wróżę Ci bardzo bogata przyszłość jak tak dalej pójdzie Ty nasza gwiazdo [emoji16] [emoji173]
Hehehe Jola niedługo na pudelku zagości i w Dzień Dobry tvn[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Ale wiesz, mam poważne wątpliwości, bo skoro przy franku się nie nauczyłam, teraz pracując i będąc w ciąży tez nie umiałam odpuścić to już chyba jestem spisana na straty ;) No nie odpocznę jak jest kurz itp. Oczywiście nie mówię o takiej sytuacji jak maja dziewczyny ze musza leżeć- mówię tylko ze nawet jak padam na pysk to sprzątam, odkładam, układam, wstawiam pranie, zmywarkę itp a dopiero potem padam.
A nie to ja w ciąży bardziej z tych co "o kurz leży to może i ja poleżę" [emoji23][emoji23] uznaje, że przez godzinę jak jeszcze poleży to nic mu się nie stanie a dla mnie ta godzina jest zbawienna [emoji1][emoji1] i idziemy z kurzem na kompronis, że wytre za h

@Jola92 serio inne piszą??? [emoji23] ja p... nie wierze [emoji23][emoji23][emoji23] mówiłam ze blog, sława itp, mówiłam???!

Co do motocykla to mój tatuś chciał sobie zrobić prezent na 50 uro, bo jeździł na motorze jak był młody. Przyjechał do Wawy testować jakiś nowy motor, na jazdy próbne, a my z mama pojechałyśmy na shopping.... No i dość długo się nie odzywał ale jak już zadzwonił- to do mnie- i mówi: Kotus, powiedz jakoś delikatnie mamie ze jestem w szpitalu.... okazało się ze się wywalił gdzieś na zakręcie, na szczęście „nie groźnie” bo tylko złamany obojczyk- ale dla architekta to i tak było słabo. Za to motor który miał iść do jakiejś prezentacji dla dziennikarzy musieli składać z dwóch- bo na drugim wyłożył się jakiś inny mistrz [emoji85] No i od tego czasu temat się skończył [emoji12]

Moj tata na 50tke sobie kupił podobno to było jego marzenie nie wiem jak żyje 30 lat nigdy nie słyszałam o tym [emoji23] w każdym razie zaopatrzył się w motor kask skórzane gacie kurtkę po czym jeździ po wsi i to 60 na godz... można można [emoji23]

Jola trzeba do pudełka napisac będziesz na pierwszej stronie [emoji23]

Ja już mam rosół zrobiony
Kotlety opanierowane
Pranie w pralce a ja na tarasie

Moja marcelina to było złote dziecko spała jadła spała jadła
W No y tez szybko przesypiala a teraz każdy mnie straszy ze jak jedno dziecko było spokojne to te drugie na odwrót [emoji87]
Jestem ciekawa

Ja nie mogę uwierzyć, że kobiety, które niedługo zostaną matkami i być może już są matkami mogą być takie niedojrzałe [emoji33]. Sadzilam, że na forum ciążowym są raczej normalne osoby. Świat schodzi na psy.
Nie rozumiem... To o mnie? Przecież to tylko żarty, przecież już dałam sie poznać z tej strony....

Moj tata na 50tke sobie kupił podobno to było jego marzenie nie wiem jak żyje 30 lat nigdy nie słyszałam o tym [emoji23] w każdym razie zaopatrzył się w motor kask skórzane gacie kurtkę po czym jeździ po wsi i to 60 na godz... można można [emoji23]

Jola trzeba do pudełka napisac będziesz na pierwszej stronie [emoji23]

Ja już mam rosół zrobiony
Kotlety opanierowane
Pranie w pralce a ja na tarasie
No proszę jak Ci to idzie [emoji16][emoji123]

reklama
Do góry