reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To u nas nikt nie ma w lecie urodzin. Moje dzieci sa z poczatku roku, ja z grudnia, mąż z wrzesnia, rodzenstwo i ich dzieci glownie październik i listopad :)

reklama
Dziewczyny jiz nie jestesmy ostatnie na liscie przyszlych mam !Zaczyna sie wysyp sierpniowek 2018
A mowilam ze na dniach sierpniówki się pojawią :-) a tak niedawno my testowałyśmy

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

U nas w lipcu moja mama ur 16.07 + moje imieniny, 15.07 im siostry, brat ur 19.07 i spooooro ur i im w lipcu od strony mojego chłopaka :D także miesiąc lipcowy jest wysypany imprezami konkretnie :)

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kolejna impreza wam dojdzie w przyszlym roku :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Powiem wam że mam jak powiedział mi lekarz.. że mam się nie przejmować że mam mało objawów ciążowych bo mogą dopiero nadejść około 8 tygodnia... Od wczoraj czuje że zaczynają boleć mnie piersi.. A dziś z rana jest mi tak nie dobrze że póki co jedyne co włożyłam do ust to herbata miętowa... O budzeniu się w nocy już nie wspominam bo to to w ogóle tragedia. A humorzasta jestem tak strasznie że samej siebie mam dość..
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa :(
p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To tak jak ja :p z OM termin mam na 9 lipca a z pierwszego USG na 10 lipca :) ciekawe jak będzie dalej :)
ja na 29 lipca mam termin według OM ;)
a USG dopiero w piątek ;) matko jak ja się boje czy wszystko jest dobrze od zrobienia testu do wizyty prawie 2 tyg będzie wiec stres niesamowity,na razie mam bol piersi i żadnych innych oznak, ciekawa tylko jestem czy ginekolog wypisze mi zwolnienie jeśli będzie wszystko ok bo podobno na pierwszej wizycie nie chce wypisywać a ja nie wyobrażam sobie powrotu do pracy bo straszny mam tam stres, plany, targety do wyrobienia i codziennie słyszę, że jest mało i mało i tak w kółko:\ chce się cieszyć ciążą, a nie żyć w stresie przez prace

reklama
Do góry