reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Super Fajnie jakby maluch się troszkę pośpieszył, byle nie za bardzoTo naprawdę masz duże szanse...!
U mnie urodziny M. 30 lipca, a termin wstępnie na 24- też niedaleko
Elodia
A mowilam ze na dniach sierpniówki się pojawią :-) a tak niedawno my testowałyśmyDziewczyny jiz nie jestesmy ostatnie na liscie przyszlych mam !Zaczyna sie wysyp sierpniowek 2018
olaaa7
Będziecie mieli fajnie rozłożone w czasie świętowanieTo u nas nikt nie ma w lecie urodzin. Moje dzieci sa z poczatku roku, ja z grudnia, mąż z wrzesnia, rodzenstwo i ich dzieci glownie październik i listopad
Elodia
Kolejna impreza wam dojdzie w przyszlym roku :-)U nas w lipcu moja mama ur 16.07 + moje imieniny, 15.07 im siostry, brat ur 19.07 i spooooro ur i im w lipcu od strony mojego chłopaka także miesiąc lipcowy jest wysypany imprezami konkretnie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
olaaa7
No ja zaraz będę miała miesiąc od testowania, kiedy to przeleciałoA mowilam ze na dniach sierpniówki się pojawią :-) a tak niedawno my testowałyśmy
Elodia
Ja w przyszlym tygodniu miesiac od testowanka [emoji33] ale to zleciałoNo ja zaraz będę miała miesiąc od testowania, kiedy to przeleciało
Powiem wam że mam jak powiedział mi lekarz.. że mam się nie przejmować że mam mało objawów ciążowych bo mogą dopiero nadejść około 8 tygodnia... Od wczoraj czuje że zaczynają boleć mnie piersi.. A dziś z rana jest mi tak nie dobrze że póki co jedyne co włożyłam do ust to herbata miętowa... O budzeniu się w nocy już nie wspominam bo to to w ogóle tragedia. A humorzasta jestem tak strasznie że samej siebie mam dość..
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa
27.06.17 Anastazja [*]
Do tego dziś strasznie boli mnie głowa
27.06.17 Anastazja [*]
paulina1994
ja na 29 lipca mam termin według OMTo tak jak ja z OM termin mam na 9 lipca a z pierwszego USG na 10 lipca ciekawe jak będzie dalej
a USG dopiero w piątek matko jak ja się boje czy wszystko jest dobrze od zrobienia testu do wizyty prawie 2 tyg będzie wiec stres niesamowity,na razie mam bol piersi i żadnych innych oznak, ciekawa tylko jestem czy ginekolog wypisze mi zwolnienie jeśli będzie wszystko ok bo podobno na pierwszej wizycie nie chce wypisywać a ja nie wyobrażam sobie powrotu do pracy bo straszny mam tam stres, plany, targety do wyrobienia i codziennie słyszę, że jest mało i mało i tak w kółko:\ chce się cieszyć ciążą, a nie żyć w stresie przez prace
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Kilka dni to nic strasznego,ja bede miec rozwiazanie w polowie czerwca i D bedzie musial wziazc urlop zeby dzieciaki ogarniac do.szkolySuper Fajnie jakby maluch się troszkę pośpieszył, byle nie za bardzo
Podziel się: