reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale ten czas leci :p
U mnie w domu to taka śmieszna sytuacja z terminami porodów, bo sama mam urodziny w lipcu, termin na lipiec, siostra jest z maja a siostrzenica urodziła się też w maju :p Ciekawe czy tak jak ona będę miała córkę.
Fajnie tak na wiosne i na lato miec urodziny. U mnie wiekszosc zimowa. Moj D ze stycznia .corka i ja marzec. Syn i moj brat luty a najmlodszy wrzesien. Rodzicow tez ma ze stycznia.

reklama
U nas w lipcu moja mama ur 16.07 + moje imieniny, 15.07 im siostry, brat ur 19.07 i spooooro ur i im w lipcu od strony mojego chłopaka :D także miesiąc lipcowy jest wysypany imprezami konkretnie :)

p19u3e3k7g5sehzy.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Oj tak. Po porodzie zamykam warsztat ;)
Ale inaczej mozna zorganizowac np.urodziny. mamy duzy ogrod z altana
A dzieciakom niestety zawsze trzeba ogranizowac na salkach.
Urodziny na ogródku super opcja, ja sobie nie wyobrażam siedzieć w domu, zawsze gości przyjmowałam na tarasie na podwórku :) Ciekawa jestem jak nam wypadnie termin, już zapowiedziałam w domu, że prezenty urodzinowe przyjmuję też w szpitalu haha

Ale ten czas leci :p
U mnie w domu to taka śmieszna sytuacja z terminami porodów, bo sama mam urodziny w lipcu, termin na lipiec, siostra jest z maja a siostrzenica urodziła się też w maju :p Ciekawe czy tak jak ona będę miała córkę.
ja mam urodziny 10 lipca jak dzidzia by się wcześniej troche pchała na świat to świetny prezent urodzinowy bym miała

Urodziny na ogródku super opcja, ja sobie nie wyobrażam siedzieć w domu, zawsze gości przyjmowałam na tarasie na podwórku :) Ciekawa jestem jak nam wypadnie termin, już zapowiedziałam w domu, że prezenty urodzinowe przyjmuję też w szpitalu haha
Dobrze powiedzialas! Na ohrodzie calkiem inaczej ,grill itd. A termin daleko.od urodzin ci wypada?

reklama
Do góry