reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wam też się chce tak strasznie pić? Ja zawsze dość dużo wody piłam, ale teraz to się z butlą nie rozstaję i 3 litry dziennie jak nic wypijam. Czy to normalne?

reklama
A Eldi jaki pycha boski ;)
Małpa :p ja banana jem za to a zaraz kanapeczke z bialym serkiem szynką szczypiorkiem i pomidorkiem zjem i ciepla herbatka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Tak mieszkamy póki co osobno, jesteśmy razem od lipca więc stosunkowo krótko, poza tym ja mieszkam w jednym domu z rodzicami, ja na piętrze oni na parterze, co prawda mamy wszystko osobne ale M ma dzieci co drugi weekend i 3 razy w tygodniu na 2-3 godzinki więc nie chcieliśmy robić póki co sobie rewolucji w życiu ale myślę, że w tym tygodniu coś już ruszy w kwestii jego przeprowadzki :D Trzymam kciuki, żebyście byli zadowoleni z materaca :)
Tak zmieniając temat to muszę sobie kupić jakieś spodnie, myślę nad ocieplanymi leginsami bo wygodnie tylko jakie wybrać? Takie normalne czy już ciążowe?

WIem jak jest.. u nas też patchwork :) mieszkamy z moim synkiem, a syn M. jest w tygdoniu i w weekendy :) A w jakim wieku jego dzieci? Starsze, czy Wasz maluch będzie kolejny do wspólnej zabawy? :)

Co do legginsow, to nie wiem- ja poprzednio miałam bardzo mały brzuch i późno mi wyskoczył, więc z ciążowych ciuchów mialam tylko 2 pary jeansow z pasem :)
ALE przypomniała mi się historia z rajstopami :D Miałam mały brzuch, ale i tak rajstopy mi się rolowały i zjeżdżaly pod- więc zamówiłam sobie ciążowe, które wcale nie były jakieś tanie. Wybraliśmy się ex mężem na spacer na stare miasto, obejrzeć światełka, choinkę itp.... i te rajstopy ciążowe były nie do ogarnięcia :-D zjeżdżały mi totalnie, krok mialam w kolanach i w co drugiej bramie podciągałam kieckę do góry i rajstopy znowu pod pachy :rolleyes2::-D:-D:-D

WIem jak jest.. u nas też patchwork :) mieszkamy z moim synkiem, a syn M. jest w tygdoniu i w weekendy :) A w jakim wieku jego dzieci? Starsze, czy Wasz maluch będzie kolejny do wspólnej zabawy? :)

Co do legginsow, to nie wiem- ja poprzednio miałam bardzo mały brzuch i późno mi wyskoczył, więc z ciążowych ciuchów mialam tylko 2 pary jeansow z pasem :)
ALE przypomniała mi się historia z rajstopami :D Miałam mały brzuch, ale i tak rajstopy mi się rolowały i zjeżdżaly pod- więc zamówiłam sobie ciążowe, które wcale nie były jakieś tanie. Wybraliśmy się ex mężem na spacer na stare miasto, obejrzeć światełka, choinkę itp.... i te rajstopy ciążowe były nie do ogarnięcia :-D zjeżdżały mi totalnie, krok mialam w kolanach i w co drugiej bramie podciągałam kieckę do góry i rajstopy znowu pod pachy :rolleyes2::-D:-D:-D
Jego dzieci są w wieku 10 i 8 lat, więc nasz maluch raczej nie będzie towarzyszem do zabawy :) Za to moja siostrzenica już się cieszy, że będzie wozić prawdziwą dzidzię w prawdziwym wózku, bo póki co to wozi tylko kota :-D

reklama
Dziewczyny jiz nie jestesmy ostatnie na liscie przyszlych mam !Zaczyna sie wysyp sierpniowek 2018
Ale ten czas leci :p
U mnie w domu to taka śmieszna sytuacja z terminami porodów, bo sama mam urodziny w lipcu, termin na lipiec, siostra jest z maja a siostrzenica urodziła się też w maju :p Ciekawe czy tak jak ona będę miała córkę.

Do góry