reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiedzcie mi dziewczyny czy Wam też się chce tak strasznie pić? Ja zawsze dość dużo wody piłam, ale teraz to się z butlą nie rozstaję i 3 litry dziennie jak nic wypijam. Czy to normalne?

reklama
A Eldi jaki pycha boski ;)
Małpa :p ja banana jem za to a zaraz kanapeczke z bialym serkiem szynką szczypiorkiem i pomidorkiem zjem i ciepla herbatka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Tak mieszkamy póki co osobno, jesteśmy razem od lipca więc stosunkowo krótko, poza tym ja mieszkam w jednym domu z rodzicami, ja na piętrze oni na parterze, co prawda mamy wszystko osobne ale M ma dzieci co drugi weekend i 3 razy w tygodniu na 2-3 godzinki więc nie chcieliśmy robić póki co sobie rewolucji w życiu ale myślę, że w tym tygodniu coś już ruszy w kwestii jego przeprowadzki :D Trzymam kciuki, żebyście byli zadowoleni z materaca :)
Tak zmieniając temat to muszę sobie kupić jakieś spodnie, myślę nad ocieplanymi leginsami bo wygodnie tylko jakie wybrać? Takie normalne czy już ciążowe?

WIem jak jest.. u nas też patchwork :) mieszkamy z moim synkiem, a syn M. jest w tygdoniu i w weekendy :) A w jakim wieku jego dzieci? Starsze, czy Wasz maluch będzie kolejny do wspólnej zabawy? :)

Co do legginsow, to nie wiem- ja poprzednio miałam bardzo mały brzuch i późno mi wyskoczył, więc z ciążowych ciuchów mialam tylko 2 pary jeansow z pasem :)
ALE przypomniała mi się historia z rajstopami :D Miałam mały brzuch, ale i tak rajstopy mi się rolowały i zjeżdżaly pod- więc zamówiłam sobie ciążowe, które wcale nie były jakieś tanie. Wybraliśmy się ex mężem na spacer na stare miasto, obejrzeć światełka, choinkę itp.... i te rajstopy ciążowe były nie do ogarnięcia :-D zjeżdżały mi totalnie, krok mialam w kolanach i w co drugiej bramie podciągałam kieckę do góry i rajstopy znowu pod pachy :rolleyes2::-D:-D:-D

WIem jak jest.. u nas też patchwork :) mieszkamy z moim synkiem, a syn M. jest w tygdoniu i w weekendy :) A w jakim wieku jego dzieci? Starsze, czy Wasz maluch będzie kolejny do wspólnej zabawy? :)

Co do legginsow, to nie wiem- ja poprzednio miałam bardzo mały brzuch i późno mi wyskoczył, więc z ciążowych ciuchów mialam tylko 2 pary jeansow z pasem :)
ALE przypomniała mi się historia z rajstopami :D Miałam mały brzuch, ale i tak rajstopy mi się rolowały i zjeżdżaly pod- więc zamówiłam sobie ciążowe, które wcale nie były jakieś tanie. Wybraliśmy się ex mężem na spacer na stare miasto, obejrzeć światełka, choinkę itp.... i te rajstopy ciążowe były nie do ogarnięcia :-D zjeżdżały mi totalnie, krok mialam w kolanach i w co drugiej bramie podciągałam kieckę do góry i rajstopy znowu pod pachy :rolleyes2::-D:-D:-D
Jego dzieci są w wieku 10 i 8 lat, więc nasz maluch raczej nie będzie towarzyszem do zabawy :) Za to moja siostrzenica już się cieszy, że będzie wozić prawdziwą dzidzię w prawdziwym wózku, bo póki co to wozi tylko kota :-D

reklama
Dziewczyny jiz nie jestesmy ostatnie na liscie przyszlych mam !Zaczyna sie wysyp sierpniowek 2018
Ale ten czas leci :p
U mnie w domu to taka śmieszna sytuacja z terminami porodów, bo sama mam urodziny w lipcu, termin na lipiec, siostra jest z maja a siostrzenica urodziła się też w maju :p Ciekawe czy tak jak ona będę miała córkę.

Do góry