reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Doradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.

Jasnoszary jest na tyle uniwersalny ze możesz go połączyć praktycznie z każdym innym... z mięta, granatem, z żółtym tez super... moim zdaniem bardzo fajny!

Doradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.
Jasny szary jest najbardziej uniwersalnym kolorem ;)
U mnie tak będzie, neutralne ściany, kolorowe pojemniki, poduszki i może coś na zaslonkach

Ten lek nie przechodzi do krwioobiegu... I tyle w tym temacie... Wiele kobiet w ciąży brało i nic dziecku nie zaszkodzilo... I zakończmy już ta dyskusje bo jest zbędna... Skończyłaś medycynę aby twierdzić, że trzech lekarzy się myli? Znają skład, wiedzą jak przenika do organizmu i to mi wystarczy... Wzięcie leku kobiecie w ciąży nie przychodzi łatwo ... Jest konieczność to biorę i tyle
Spokojnie. Już raz była sytuacja że taycia na siłę musiała uświadamiać jaka to medycyna jest zła i niebezpieczna. Szkoda nerwów na dyskusje [emoji846]

Spokojnie. Już raz była sytuacja że taycia na siłę musiała uświadamiać jaka to medycyna jest zła i niebezpieczna. Szkoda nerwów na dyskusje [emoji846]
Strasznie się stresuje tym, że muszę coś brać w ciąży... Nie przychodzi mi to łatwo i właśnie taka dyskusja w niczym mi nie pomaga, ale już na szczęście temat został zakończony :)

Ja bym wlasnie dala cos bardziej stonwanego, nie zywego i jaskrawego. Ale jako konkretnie to juz Wadza decyzja[emoji3] A maly bedzie od raxu u siebie?
Chyba właśnie postawimy na neutralne ściany i żywsze dodatki :) Mały będzie na początku w naszej sypialni, planujemy go przenieść jak będzie miał około pół roku :)

reklama
Strasznie się stresuje tym, że muszę coś brać w ciąży... Nie przychodzi mi to łatwo i właśnie taka dyskusja w niczym mi nie pomaga, ale już na szczęście temat został zakończony :)
Oj wierzę ci że jest to stresujące. Wziąć czy nie wziąć... Oto jest pytanie.
A lekarz kazał brać już teraz czy jak przyuwazysz owsika?

Do góry