reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No dobrze.. Ty nie wiesz,ale oni wiedza... :rofl2:

Haha

Juz nie wnikam dalej ... I nie kontynuuje tematu :laugh2:
Nie wiem co tak Cię bawi... To mnie bardzo dziwi jak może to byc dla Ciebie tak zabawne, że takie minki wrzucasz... Dla mnie to trudne i ciężki to dla mnie temat... Nigdy bym się nie śmiała nad problemem innej osoby... Ten lek działa miejscowo w jelicie... Nie przechodzi do krwioobiegu więc nie zaszkodzi mojemu Maleństwu...

Doradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.
Ja bym wlasnie dala cos bardziej stonwanego, nie zywego i jaskrawego. Ale jako konkretnie to juz Wadza decyzja[emoji3] A maly bedzie od raxu u siebie?

reklama
Do góry