reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Oj wierzę ci że jest to stresujące. Wziąć czy nie wziąć... Oto jest pytanie.
A lekarz kazał brać już teraz czy jak przyuwazysz owsika?
Kazal teraz bo cala rodzina bierze w tym samym czasie ... Bo tylko wtedy to ma sens ... Bo co z tego, że weźmie siostra, szwagier i ich dzieci i mama i mój facet jak ja będę miała i będę roznosic... Jak ja się zdecyduje za miesiąc to oni już zdążą załapać ode mnie o znów będziemy musieli wszyscy... A wszystko trzeba prac... Pościel, koce, ubrania... Myć wszystko... Klamki, piloty, wszystko co często dotykamy bo jaja mogą być wszedzie

Doradzcie jaki kolor ścian do pokoju małego? Jakoś nie mam weny i pomysłu. Myślałam o jasnym szarym i dodatkach w jakimś żywszym kolorze.
Każdy ma oczywiście swój gust,więc powiem po prostu,jak zrobiliśmy u nas:) miał być jasny szary,a w sklepie z farbami dostałam olśnienia i kupilismy pastelowe: bananowy odcień żółtego i taki ciepły,jasny kawa z mlekiem.mamy dwie ściany w jednym kolorze i dwie w drugim.Wyszło ładnie:)

Hej hej witajcie [emoji55] biorę się za nadrabianie was, jak by któraś to interesowało to w Lidlu są długie sukienki po 30 zł [emoji848][emoji848][emoji848]

Kazal teraz bo cala rodzina bierze w tym samym czasie ... Bo tylko wtedy to ma sens ... Bo co z tego, że weźmie siostra, szwagier i ich dzieci i mama i mój facet jak ja będę miała i będę roznosic... Jak ja się zdecyduje za miesiąc to oni już zdążą załapać ode mnie o znów będziemy musieli wszyscy... A wszystko trzeba prac... Pościel, koce, ubrania... Myć wszystko... Klamki, piloty, wszystko co często dotykamy bo jaja mogą być wszedzie
Przerabiałam to w liceum. Wszystko w wysokiej temperaturze prać. Ale trzeba wyprać dosłownie wszystko. Nawet firany i zasłony. Trochę roboty przed Wami ale dacie rade :)

No dziś co mogłam to już wypralam... 4 pralki... Jutro nasza pościel, firany i ubrania, które dziś nosilismy i legowisko psa...
Spokojnie wypierzecie wszystko i będzie ok :) Trochę z tym zachodu jest ale właśnie wystarczy że jedna osoba sie nie doleczy albo gdzieś jakieś jajo sie ukryje i zaczyna się od nowa

reklama
Do góry