reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

dziewczyny wam tez tak ciezko prosto siedziec ????
ja musze pollezaco bo i oddychac ciezko i na kregoslup masakra :o
Chwilę mogę posiedzieć, ale wczoraj jak byłam 5h na grillu to po 4h siedzenia myślałam, że padne ... Później "teściowa" sobie uswiadomila, że na pewno mi ciężko i oddała mi swoje krzeslo, które miało regulowane oparcie i mogłam leżeć [emoji1][emoji16][emoji16]

reklama
Chwilę mogę posiedzieć, ale wczoraj jak byłam 5h na grillu to po 4h siedzenia myślałam, że padne ... Później "teściowa" sobie uswiadomila, że na pewno mi ciężko i oddała mi swoje krzeslo, które miało regulowane oparcie i mogłam leżeć [emoji1][emoji16][emoji16]
4 godz :o
dla mnie usiasc przy stole do posilku to wysilek 8-)

No to tu się różnimy bo ja ufam lekarzom szczególnie jeśli kilku na raz zaleca i mówi, że choroby odpasozytnicze są niebezpieczne... Urodzę sn i dziecku sprzedam i będzie miało takie maleństwo biegunki?... Odwodni się... I wtedy jemu będą musieli podać lek a tak jest szansa bardzooo duża, że do dziecka nie dojdzie... Nie chce by Malenstwu dawali lek tego typu już po urodzeniu... Podczas porodu często wychodzi, że ktoś ma owsiki i jeśli szpital ma oddział septyczny to Cię zamykają na oddziale z sepsa... Dziecka piersia nie nakarmisz bo nie można... Strach ...

No to jesli tak bardzo im ufasz to rob co zalecaja :laugh2:
Owsiki bytuja tylko w ukladzie pokarmowym czlowieka.
W jaki sposob zarazilabys nimi dziecko podczas sn? Owsica nie jest grozna i nie zagraza zyciu ani matki ani dziecka,wiec z odrobaczeniem mozna spokojnie poczekac,ale lepiej posluchaj lekarza :rofl2:

No to jesli tak bardzo im ufasz to rob co zalecaja :laugh2:
Owsiki bytuja tylko w ukladzie pokarmowym czlowieka.
W jaki sposob zarazilabys nimi dziecko podczas sn? Owsica nie jest grozna i nie zagraza zyciu ani matki ani dziecka,wiec z odrobaczeniem mozna spokojnie poczekac,ale lepiej posluchaj lekarza :rofl2:
A w taki sposób, że przy odbycie także mogą być jaja tasiemca a dziecko, które wychodzi pochwa jest bardzo blisko odbytu... A podczas porodu też owsiki podczas parcia wylaza... A dziecka się w szpitalu nie kąpie... A leki na owsiki były kobieta prawie tak często dawne jak tantum verde , które też nie było badane na kobietach a kobiety biorą... Decyzja indywidualna każdego czy ufa lekarzowi czy uważa siebie za madrzejszego... Każdy chce dobrze dla swojego dziecka i niech robi wg. Tego jak uważa za najlepsze...

A w taki sposób, że przy odbycie także mogą być jaja tasiemca a dziecko, które wychodzi pochwa jest bardzo blisko odbytu... A podczas porodu też owsiki podczas parcia wylaza... A dziecka się w szpitalu nie kąpie... A leki na owsiki były kobieta prawie tak często dawne jak tantum verde , które też nie było badane na kobietach a kobiety biorą... Decyzja indywidualna każdego czy ufa lekarzowi czy uważa siebie za madrzejszego... Każdy chce dobrze dla swojego dziecka i niech robi wg. Tego jak uważa za najlepsze...

Wydaje mi sie ze bezpieczniej miec owsiki niz leczyc sie na nie podczas ciazy. Wystarczy poczytac ulotki lekow przeciwpasozytniczych i znalezc slowo : przeciwskazania.
Pytalas sie o opinie to jej udzielilam,a zrobisz co chcesz przeciez....

reklama
Do góry