reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

dziewczyny wam tez tak ciezko prosto siedziec ????
ja musze pollezaco bo i oddychac ciezko i na kregoslup masakra :o
Chwilę mogę posiedzieć, ale wczoraj jak byłam 5h na grillu to po 4h siedzenia myślałam, że padne ... Później "teściowa" sobie uswiadomila, że na pewno mi ciężko i oddała mi swoje krzeslo, które miało regulowane oparcie i mogłam leżeć [emoji1][emoji16][emoji16]

reklama
Chwilę mogę posiedzieć, ale wczoraj jak byłam 5h na grillu to po 4h siedzenia myślałam, że padne ... Później "teściowa" sobie uswiadomila, że na pewno mi ciężko i oddała mi swoje krzeslo, które miało regulowane oparcie i mogłam leżeć [emoji1][emoji16][emoji16]
4 godz :o
dla mnie usiasc przy stole do posilku to wysilek 8-)

No to tu się różnimy bo ja ufam lekarzom szczególnie jeśli kilku na raz zaleca i mówi, że choroby odpasozytnicze są niebezpieczne... Urodzę sn i dziecku sprzedam i będzie miało takie maleństwo biegunki?... Odwodni się... I wtedy jemu będą musieli podać lek a tak jest szansa bardzooo duża, że do dziecka nie dojdzie... Nie chce by Malenstwu dawali lek tego typu już po urodzeniu... Podczas porodu często wychodzi, że ktoś ma owsiki i jeśli szpital ma oddział septyczny to Cię zamykają na oddziale z sepsa... Dziecka piersia nie nakarmisz bo nie można... Strach ...

No to jesli tak bardzo im ufasz to rob co zalecaja :laugh2:
Owsiki bytuja tylko w ukladzie pokarmowym czlowieka.
W jaki sposob zarazilabys nimi dziecko podczas sn? Owsica nie jest grozna i nie zagraza zyciu ani matki ani dziecka,wiec z odrobaczeniem mozna spokojnie poczekac,ale lepiej posluchaj lekarza :rofl2:

No to jesli tak bardzo im ufasz to rob co zalecaja :laugh2:
Owsiki bytuja tylko w ukladzie pokarmowym czlowieka.
W jaki sposob zarazilabys nimi dziecko podczas sn? Owsica nie jest grozna i nie zagraza zyciu ani matki ani dziecka,wiec z odrobaczeniem mozna spokojnie poczekac,ale lepiej posluchaj lekarza :rofl2:
A w taki sposób, że przy odbycie także mogą być jaja tasiemca a dziecko, które wychodzi pochwa jest bardzo blisko odbytu... A podczas porodu też owsiki podczas parcia wylaza... A dziecka się w szpitalu nie kąpie... A leki na owsiki były kobieta prawie tak często dawne jak tantum verde , które też nie było badane na kobietach a kobiety biorą... Decyzja indywidualna każdego czy ufa lekarzowi czy uważa siebie za madrzejszego... Każdy chce dobrze dla swojego dziecka i niech robi wg. Tego jak uważa za najlepsze...

A w taki sposób, że przy odbycie także mogą być jaja tasiemca a dziecko, które wychodzi pochwa jest bardzo blisko odbytu... A podczas porodu też owsiki podczas parcia wylaza... A dziecka się w szpitalu nie kąpie... A leki na owsiki były kobieta prawie tak często dawne jak tantum verde , które też nie było badane na kobietach a kobiety biorą... Decyzja indywidualna każdego czy ufa lekarzowi czy uważa siebie za madrzejszego... Każdy chce dobrze dla swojego dziecka i niech robi wg. Tego jak uważa za najlepsze...

Wydaje mi sie ze bezpieczniej miec owsiki niz leczyc sie na nie podczas ciazy. Wystarczy poczytac ulotki lekow przeciwpasozytniczych i znalezc slowo : przeciwskazania.
Pytalas sie o opinie to jej udzielilam,a zrobisz co chcesz przeciez....

reklama
Do góry