reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No coś Ty ż owsikami na oddział ż sepsa.??
A mnie to już nic nie zdziwi bo z podejrzeniem toxo kazali mi iść (w ciąży!) Do poradni chorób zakaźnych i egzotycznych... Na szczęście nie poszłam tylko zrobiłam znów badanie na toxo (trzecie)... I później cala ciąże obserwowalam wyniki z ginekologiem... Tam to bym mogła dopiero jakis szajs zalapac razem z Malenstwem... A to był 12tc

Marzycielka zdrówka dla męża !!

Ja dziś ost dzień w pracy i mam jakieś nerwy chyba z stresu
Płakać mi się chce odchodzę nie potrafię się odnaleźć od tylu lat pracuje nie jestem typowa gospodynią domowa
Tu przychodziłam do swojego biura odpoczywać psychicznie
Byłam na obrotach czas szybko leciał ludzie Zajebisci atmosfera rodzinna szef najlepszy na świecie
Chce mi się płakać przykro mi
Mam dziś dola

Karla ja się popłakałam w aucie wyjeżdżając z parkingu. Ale uwierz mi ze wystarczy pare dni wolnego i teraz nie wyobrażam sobie ze za tydzień musiałabym iść do pracy... przeżyjemy! [emoji8]

reklama
Do góry