olaaa7
Fanka BB :)
Kiedy?! Nie dociera to do mnieDasz radę, a do jutra szybko zleci
No i właśnie minelysmy 75% ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy?! Nie dociera to do mnieDasz radę, a do jutra szybko zleci
No i właśnie minelysmy 75% ciąży
Witaj z powrotemHoney, I'm home!
Wracam Komputer naprawiony, nawet nie widać tak bardzo że troszkę się palił
Matko dziewczyny sapię jak lokomotywa, gdzie nie pójde to tak mi się tyłek poci, że sprawdzam czy to nie wody. Cycki też się pocą. Masakra jakaś, cycki mnie duszą, mam zgagę jak nigdy. Eh, trzeci trymestr pełną parą.
Tęskniłam za Wami!
Dżizas już się boję, że skurczy dostanę z tego wszystkiego. Nie no ja chyba wysiadam[emoji16][emoji16][emoji16]Z okazji wielkiego powrotu na jutro przewiduję premierę mojej stylówy na porodówkę! Keep calm I prosze jutro odświeżać forum
O jaaa już się cieszę słońce przyda sięZ okazji wielkiego powrotu na jutro przewiduję premierę mojej stylówy na porodówkę! Keep calm I prosze jutro odświeżać forum
Wow [emoji106][emoji122]Z okazji wielkiego powrotu na jutro przewiduję premierę mojej stylówy na porodówkę! Keep calm I prosze jutro odświeżać forum
Mogłaś przyleciec do mnie też na parę dniWitam się w skończonym 30 tygodniu Siedzę i mnie dołek łapie bo M pojechał w góry z kolegami i wraca dopiero jutro. Jakoś tak smutno i pusto bez niego już nie wspominając o spaniu samej. Ostatnio spałam sama gdzieś z pół roku temu. Byle wytrwać jakoś do jutro do 18.
Widziałam!Wow [emoji106][emoji122]
A btw, moją czapkę widziałaś? [emoji6]
Jola no witaj! Dobrze, ze juz jestes[emoji3] Tobie to zawsze cos sie przytrafi.Honey, I'm home!
Wracam Komputer naprawiony, nawet nie widać tak bardzo że troszkę się palił
Matko dziewczyny sapię jak lokomotywa, gdzie nie pójde to tak mi się tyłek poci, że sprawdzam czy to nie wody. Cycki też się pocą. Masakra jakaś, cycki mnie duszą, mam zgagę jak nigdy. Eh, trzeci trymestr pełną parą.
Tęskniłam za Wami!