reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Honey, I'm home!
Wracam :D Komputer naprawiony, nawet nie widać tak bardzo że troszkę się palił :D
Matko dziewczyny sapię jak lokomotywa, gdzie nie pójde to tak mi się tyłek poci, że sprawdzam czy to nie wody. Cycki też się pocą. Masakra jakaś, cycki mnie duszą, mam zgagę jak nigdy. Eh, trzeci trymestr pełną parą.
Tęskniłam za Wami!
Witaj z powrotem ☺️

Kiedy?! Nie dociera to do mnie :)
;)
Capture%2B_2018-04-30-17-46-54.jpg

Załączniki

• Capture%2B_2018-04-30-17-46-54.jpg
    Capture%2B_2018-04-30-17-46-54.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 332
Witam się w skończonym 30 tygodniu :) Siedzę i mnie dołek łapie bo M pojechał w góry z kolegami i wraca dopiero jutro. Jakoś tak smutno i pusto bez niego już nie wspominając o spaniu samej. Ostatnio spałam sama gdzieś z pół roku temu. Byle wytrwać jakoś do jutro do 18.
Mogłaś przyleciec do mnie też na parę dni :D

reklama
Honey, I'm home!
Wracam :D Komputer naprawiony, nawet nie widać tak bardzo że troszkę się palił :D
Matko dziewczyny sapię jak lokomotywa, gdzie nie pójde to tak mi się tyłek poci, że sprawdzam czy to nie wody. Cycki też się pocą. Masakra jakaś, cycki mnie duszą, mam zgagę jak nigdy. Eh, trzeci trymestr pełną parą.
Tęskniłam za Wami!
Jola no witaj! Dobrze, ze juz jestes[emoji3] Tobie to zawsze cos sie przytrafi.
Ja tez juz nie mam sil. Sapie, stekam, wsxystko mnie boli, zgaga, mdlosci, bole, klucia...eh mozna by tak wymieniac. Ledwo daje rade dojsc z przystanku do przedsxkola. Juz sie w ogole nie nadaje zeby gdzies wychodzic[emoji53]

Do góry