Veraska
Fanka BB :)
Dokładnie, to najważniejszeDamy radę. Grunt, że żyje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, to najważniejszeDamy radę. Grunt, że żyje.
NoNawet nie mów, mi to też cały czas w głowie siedzi... Najstraszniejsze dla mnie jest to, że tak późno. Takie rzeczy wykrywa się na 1 prenatalnych, max na polowkowych
Kciuki za wizytę :-)Witam w skończonym 30 tc
Wizytuje ktoś dzisiaj że Mam? Ja na 9.45
O matko współczuję biedny nacierpi sięGadalam z lekarzem i jednak nie tylko tyle. Okazało się że jak mu adrenalina opadla, to zaczęła ręką boleć, złamana. Kręgi szyjne w dwóch miejscach też złamane, ale lekarz mowil, że narazie kołnierz i będą obserwowac. Ja właśnie wróciłam do domu. Nie mogę przestać płakać. Emocje wzięły gore.
Kciuki za dzisiejszą wizytęWitam w skończonym 30 tc
Wizytuje ktoś dzisiaj że Mam? Ja na 9.45
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dwóch kuzynów męża się zadeklarowało z pomocą jeśli o zawieszenie do szpitala chodzi itd, Ciocia męża z dzieciakami. Zbieram się powoli do niego, bo głodny pewnie, od popołudnia nie jadł nic. Reszta wyjdzie w praniu. Dzwonił niedawno taki biedny do mnie, smutny, jak nie on musi płasko lezec, zakaz wstawiania z łóżka, a dla człowieka który jest w ciągłym ruchu to pewnie koszmar. Wczoraj na tych noszach już się wiercil, że mu źle tak leżeć itd. Ale zycie... kręgosłup ważniejszy teraz. Nie ma co. Mimo wszystko błagam Was o mocne kciuki za niego.