Cześć dziewczyny majówkowo
Kurcze, ale pewnie niesamowity klimat... tutaj jesteśmy w mega fajnym miejscu, trochę hotel trochę agroturystyka, widać ze wszystko robili z duża dbałością o szczegóły, No normalnie zachwycam się co chwile...
Super [emoji106][emoji16]
Takie miejsca są najlepsze - klimatyczne, dopracowane itd....
Najgorsze dla mnie jest mieszkanie w bloku że sztampy... Wszystko takie same, budownictwo masowe lat 60-tych itd... Oczywiście, we wnętrzu da się jakiś klimat zrobić, ale to trudniejsze niż w miejscu, które klimat ma samo w sobie... [emoji15]
Dlatego też tak ciężko mi tutaj.... [emoji15]
"Domek" jest, i choć miejscami będzie bardzo nowoczesnie (łazienka, itd), to jednak przede wszystkim to będzie nasze wnętrze... Nie wszystko dało się oczywiście zrobić, biorąc pod uwagę kształt, konstrukcję, usytuowanie itd, ale jednak miałam wpływ na rozkład pomieszczeń (w jakimś stopniu...), ich wysokość, wybór choćby okien i drzwi, itd.
A tutaj... mała klitka w bloku z płyty, w stanie "do remontu" (ok, jak się wprowadzaliśmy to oczywiście było lepiej, np sami malowaliśmy, ale po kilku latach kuchnia od dawna do malowania, łazienka do remontu, i dużo wkurzających "drobiazgów"..), układ pomieszczeń dla nas mega nieergonomiczny (gdyby to było moje to na dobry początek wyleciałoby parę ścian [emoji23]), i tak dalej....
No ale takie życie w wynajmowanym, zwłaszcza jak się szukało patrząc głównie na cenę i lokalizację.... [emoji23][emoji6]