reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślicie że nie będzie nic jak nie wezmę zastrzyki z insuliny? Zapomniałam a i tak już za pozno. Nawet nie mam.jak pojechać poki co po to.
Zależy jaki masz cukier...
Ale jak jesteś w szpitalu, to ja bym tam spróbowała ogarnąć - glukometr chyba muszą mieć, a insulina to w zależności od poziomu cukru.... Możesz różnie reagować na stres (wzrost albo spadek) więc przynajmniej zmierzyć powinnaś.... [emoji15]

reklama
Nasz wybudowali pradziadkowie meza pod koniec 19 wieku, nosili kamienie z rzeki na glowie :D
Mamy sciany nawet metr szerokosci. Remontowalismy 15 lat temu gore i dol teraz bedzie jeszcze poddasze. Uwierz mi tez bylo do zrobienia wszystko z wieloma utrudnieniami bo centrum historyczne a do tego nie dojedziesz niczym pod dom ,schody , schodki , waskie przejscia... masakra dostarczyc materialy, wywozic gruzy ...

No, przy domku z 19 w itd, to się domyślam, że było "ciekawie", i nie dziwię się, że ciężko z przeróbkami....
Tym bardziej szacun, że daliście radę [emoji106]

U nas ściany cieńsze, koło 60cm, ale chociaż fajne szerokie parapety są [emoji23]
Ale nasza stodoła to z czasów dziadków O, czyli ma kilkadziesiąt lat - nie aż tak dużo, głównie cegły itd, więc jest prościej [emoji6]

No, przy domku z 19 w itd, to się domyślam, że było "ciekawie", i nie dziwię się, że ciężko z przeróbkami....
Tym bardziej szacun, że daliście radę [emoji106]

U nas ściany cieńsze, koło 60cm, ale chociaż fajne szerokie parapety są [emoji23]
Ale nasza stodoła to z czasów dziadków O, czyli ma kilkadziesiąt lat - nie aż tak dużo, głównie cegły itd, więc jest prościej [emoji6]
ja nawet sciany w srodku takie grube mam, tu zreszta inne zasady budowy, musi byc antysejsmicznie ...
wszystko ciazkie, grube, zabezpieczane... moj maz uwielbia polskie budowy, ciagle oglada, tak mu sie ta lekkosc i latwosc podoba ... choruje na taki domek polski z garazem i ogrodkiem wokol ;)

reklama
Do góry