reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślicie że nie będzie nic jak nie wezmę zastrzyki z insuliny? Zapomniałam a i tak już za pozno. Nawet nie mam.jak pojechać poki co po to.
Zależy jaki masz cukier...
Ale jak jesteś w szpitalu, to ja bym tam spróbowała ogarnąć - glukometr chyba muszą mieć, a insulina to w zależności od poziomu cukru.... Możesz różnie reagować na stres (wzrost albo spadek) więc przynajmniej zmierzyć powinnaś.... [emoji15]

reklama
Nasz wybudowali pradziadkowie meza pod koniec 19 wieku, nosili kamienie z rzeki na glowie :D
Mamy sciany nawet metr szerokosci. Remontowalismy 15 lat temu gore i dol teraz bedzie jeszcze poddasze. Uwierz mi tez bylo do zrobienia wszystko z wieloma utrudnieniami bo centrum historyczne a do tego nie dojedziesz niczym pod dom ,schody , schodki , waskie przejscia... masakra dostarczyc materialy, wywozic gruzy ...

No, przy domku z 19 w itd, to się domyślam, że było "ciekawie", i nie dziwię się, że ciężko z przeróbkami....
Tym bardziej szacun, że daliście radę [emoji106]

U nas ściany cieńsze, koło 60cm, ale chociaż fajne szerokie parapety są [emoji23]
Ale nasza stodoła to z czasów dziadków O, czyli ma kilkadziesiąt lat - nie aż tak dużo, głównie cegły itd, więc jest prościej [emoji6]

No, przy domku z 19 w itd, to się domyślam, że było "ciekawie", i nie dziwię się, że ciężko z przeróbkami....
Tym bardziej szacun, że daliście radę [emoji106]

U nas ściany cieńsze, koło 60cm, ale chociaż fajne szerokie parapety są [emoji23]
Ale nasza stodoła to z czasów dziadków O, czyli ma kilkadziesiąt lat - nie aż tak dużo, głównie cegły itd, więc jest prościej [emoji6]
ja nawet sciany w srodku takie grube mam, tu zreszta inne zasady budowy, musi byc antysejsmicznie ...
wszystko ciazkie, grube, zabezpieczane... moj maz uwielbia polskie budowy, ciagle oglada, tak mu sie ta lekkosc i latwosc podoba ... choruje na taki domek polski z garazem i ogrodkiem wokol ;)

reklama
Do góry