reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
Współczuję nerwów... Oby wszystko było dobrze...

reklama
ja wciaz mam opory rozpakowac i poprac te rzeczy ... paru rzeczy jeszcze mi brak ...30 tydzien skoncze we wtorek ,mamy 2 dni roznicy :)
Ja się cieszę że się za to już zabrałam bo sił mam coraz mniej, dłużej postoję to zaraz boli kręgosłup. Ogarniecie tego prania i prasowania było mega męczące a i tak dzieliłam na trzy dni [emoji6]

Ja jutro kończę 30 tydzień :) aż trudno uwierzyć :) już się nie mogę doczekać małego :) też mam wyprane i poprasowane, muszę tylko dokupić dla siebie szlafrok, kapcie i koszule do szpitala.

Cieszę się że się przydałam do czegoś [emoji14]

Mały chyba usłyszał moje narzekanie że mało się rusza i dziś ma wyjątkowo aktywny dzień [emoji14] wierci się co chwilę :)
Mój szlafrok i koszule są już w drodze i siebie do szpitala mam prawie spakowaną [emoji4] co kupić do pępka? Gaziki nasączone alkoholem?

reklama
Dziewczynki u nas była burza ,taka ostra jak na początek ;/ ja to się bone ;) a w południe przespałam się dwie godzinki i teraz pewnie ciezko będzie zasnąć ;/
Aga cyce jajak donice ;D
Brzuszek ładnie rośnie ;)

Do góry