reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
Współczuję nerwów... Oby wszystko było dobrze...

reklama
ja wciaz mam opory rozpakowac i poprac te rzeczy ... paru rzeczy jeszcze mi brak ...30 tydzien skoncze we wtorek ,mamy 2 dni roznicy :)
Ja się cieszę że się za to już zabrałam bo sił mam coraz mniej, dłużej postoję to zaraz boli kręgosłup. Ogarniecie tego prania i prasowania było mega męczące a i tak dzieliłam na trzy dni [emoji6]

Ja jutro kończę 30 tydzień :) aż trudno uwierzyć :) już się nie mogę doczekać małego :) też mam wyprane i poprasowane, muszę tylko dokupić dla siebie szlafrok, kapcie i koszule do szpitala.

Cieszę się że się przydałam do czegoś [emoji14]

Mały chyba usłyszał moje narzekanie że mało się rusza i dziś ma wyjątkowo aktywny dzień [emoji14] wierci się co chwilę :)
Mój szlafrok i koszule są już w drodze i siebie do szpitala mam prawie spakowaną [emoji4] co kupić do pępka? Gaziki nasączone alkoholem?

reklama
Dziewczynki u nas była burza ,taka ostra jak na początek ;/ ja to się bone ;) a w południe przespałam się dwie godzinki i teraz pewnie ciezko będzie zasnąć ;/
Aga cyce jajak donice ;D
Brzuszek ładnie rośnie ;)

Do góry