Ja również 31 i 1Ja dzis 31+1)
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ale to badanie jest inwazyjne... Siostra moja miała i lezala z dziewczyna, której się później wody saczyly ...nifty nie daje 100 % poza tym tylko na podstawie amnipunkcji mozna podejmowac jakies dzialania .
spokojnie , badanie naprawde bolesne nie jest , gorzej ten czas oczekiwania na wyniki
Marzycielka
Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
Margana
Ja tam przez te 2 doby po porodzie w szpitaly spalam w symie 1,5 godz[emoji6]W Holandii wychodzi się 2-3 h po porodzie, jeśli nie ma żadnych komplikacji.
Na szczęście mój lekarz powiedział, że zostanę przynajmniej 24 h, więc chociaż się trochę wyspie po porodzie
arona
ryzyko jest minimalne 0,5 % komplikacji , dlatego tez nikt do niego nie zmusza , wolny i swiadomy wybor... ja zrobilam i nie zaluje ale jak mialam podejrzenie wad przy polowkowym z synkiem 12 lat temu i mi to badanie zaproponowano to sie nie zgodzilam...Ale to badanie jest inwazyjne... Siostra moja miała i lezala z dziewczyna, której się później wody saczyly ...
Margana
O matko, mam nadzieje, ze to tylko tak fatalnie brzmi i nic powaznego mu nie jest! Daj znac jak cos bedziesz wiedzialaMój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
arona
rety taki stres .... nie masz z nim kontaktu ?Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
jak sie trafi "grzeczne "dziecko to moze tak byc u nas na szczescie zabieraja ze 3 razy w ciagu doby , wtedy mozna sie ogarnac , odpoczac....Ja tam przez te 2 doby po porodzie w szpitaly spalam w symie 1,5 godz[emoji6]
Margana
Ale ja nie moglam spac z bolu[emoji53]rety taki stres .... nie masz z nim kontaktu ?
jak sie trafi "grzeczne "dziecko to moze tak byc u nas na szczescie zabieraja ze 3 razy w ciagu doby , wtedy mozna sie ogarnac , odpoczac....
arona
jeszcze lepiej ... mi przy corce dawali jakis zel tak szwy szarpaly ale ogolnie to nie bylo tak zle ...Ale ja nie moglam spac z bolu[emoji53]
moze tym razem bedzie dla Ciebie mniej bolesnie , juz troche rozciagniete wszystko ....
reklama
Współczuję stresu! Jak się rusza, to nic mu nie będzie. Daj znać jak coś będziesz wiedzieć. Trzymam kciuki, jakoś pechowo na tym forum ostatnio [emoji33]Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
Podziel się: