reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.

Ale to badanie jest inwazyjne... Siostra moja miała i lezala z dziewczyna, której się później wody saczyly ...
ryzyko jest minimalne 0,5 % komplikacji , dlatego tez nikt do niego nie zmusza , wolny i swiadomy wybor... ja zrobilam i nie zaluje ale jak mialam podejrzenie wad przy polowkowym z synkiem 12 lat temu i mi to badanie zaproponowano to sie nie zgodzilam...

Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
O matko, mam nadzieje, ze to tylko tak fatalnie brzmi i nic powaznego mu nie jest! Daj znac jak cos bedziesz wiedziala

rety taki stres .... nie masz z nim kontaktu ?
Ja tam przez te 2 doby po porodzie w szpitaly spalam w symie 1,5 godz[emoji6]
jak sie trafi "grzeczne "dziecko to moze tak byc :D u nas na szczescie zabieraja ze 3 razy w ciagu doby , wtedy mozna sie ogarnac , odpoczac....

reklama
Współczuję stresu! Jak się rusza, to nic mu nie będzie. Daj znać jak coś będziesz wiedzieć. Trzymam kciuki, jakoś pechowo na tym forum ostatnio [emoji33]

Do góry