olaaa7
Fanka BB :)
Córka znajomej z pracy urodziła koło 4 rano we wtorek a wyszła w czwartek koło południajak dlugo u was trzymaja w szpitalu po porodzie ?
tak bez komplikacji...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Córka znajomej z pracy urodziła koło 4 rano we wtorek a wyszła w czwartek koło południajak dlugo u was trzymaja w szpitalu po porodzie ?
tak bez komplikacji...
No moja siostra w drugiej ciąży miała podejrzenie i to słusznie i dlatego jak zrobili choć bała się jak cholera...ryzyko jest minimalne 0,5 % komplikacji , dlatego tez nikt do niego nie zmusza , wolny i swiadomy wybor... ja zrobilam i nie zaluje ale jak mialam podejrzenie wad przy polowkowym z synkiem 12 lat temu i mi to badanie zaproponowano to sie nie zgodzilam...
strachu trudno uniknac , wiadomo.... u mnie wtedy okazalo sie ,ze jednak dziecko zdrowe a plama na sercu byla zwapnieniem... teraz mialam najpierw Amnipunkcje potem polowkowe...No moja siostra w drugiej ciąży miała podejrzenie i to słusznie i dlatego jak zrobili choć bała się jak cholera...
No corka byla duza, nacieta bylam, szyjka pekla, lyzeczkowanie. A do tego macica mi sie bardzo szybko kurczyla i dlatego bardzo mbie bolalo. Wylam z bolu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie lepiej.jeszcze lepiej ... mi przy corce dawali jakis zel tak szwy szarpaly ale ogolnie to nie bylo tak zle ...
moze tym razem bedzie dla Ciebie mniej bolesnie , juz troche rozciagniete wszystko ....
To tak jak ja. Urodzilam sroda 3.20, w piatek do domu[emoji5]Córka znajomej z pracy urodziła koło 4 rano we wtorek a wyszła w czwartek koło południa
O rany to synus maly to taki cudo na starosc[emoji23][emoji23]super tez tak
Ja mojego poznalam majac 27 ale dlugo nie chcialam dzueci jak cgcialam to klops I lata staran az w 2017 uridzila sie Nicole a wrzesien 2017 poczatek histori Francesco [emoji7]I mam 38 na karku
ja z corka tez mialam ciecie a mimo to szyjka pekla, lekarz byl w szoku bo ona2700 i glowka malutka ....a szyjka do dzis sie nikomu nie podobaNo corka byla duza, nacieta bylam, szyjka pekla, lyzeczkowanie. A do tego macica mi sie bardzo szybko kurczyla i dlatego bardzo mbie bolalo. Wylam z bolu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie lepiej.
Na pewno wszystko będzie dobrze... Wszystkie trzymamy bardzo mocno kciuki [emoji256][emoji256][emoji256][emoji110][emoji110][emoji110]Mój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
O Matko współczuję Pewnie zaraz ktoś przyjdzie z informacją trzymam kciukiMój mąż pojechał Motorem do sklepu. Długo to nie bylo, więc zadzwonilam. Odebrała jakaś babka i na wstępie mi mówi "proszę się nie denerwowac". W skrócie, ktoś wymusił pierwszeństwo autem, mój mąż nie zdążył wyhamować, uderzył głowa w szybę i przeleciał przez auto. Straż pożarna, dwie karetki. Ą ja siedzę na IP i czekam... wiem tyle, że się rusza. Umrę dziewczyny.
ja z corka poszlam doszpitala 5 dni przed porodem ,lekarz na wizycie stwierdzil malo wod a potem i rozwarcie na 4 i stwierdzil,ze jeszcze tego dnia urodze ... piec dni stymulacji masazami , w koncu po przebiciu worka jakies 16 godzin i sie dopiero zaczelo...To tak jak ja. Urodzilam sroda 3.20, w piatek do domu[emoji5]