reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

CzapeczkA super[emoji23][emoji23]
Ty jak modella z tym brzuszkiem
Fajnie bo masz mniej kg do zrzucenia[emoji4]
Dzięki :D
Na ostatniej wizycie było w sumie około +3kg, ale mięśni trochę straciłam, więc na plusie jest w sumie więcej...
Ostatnio jak zobaczyłam swój tyłek w lustrze to... Tak obwisłego nie miałam chyba nigdy, ale po porodzie wrócę do przysiadów, to i tyłek wróci ma swoje miejsce ;)

reklama
Rany co ja teraz przeżyłam. Idę siku, patrzę - majtki całe w świeżej krwi. Zawał na miejscu!!! Na szczęście szybko zlokalizowalam źródło problemu. Pamiątka z 1 porodu - hemoroid. Postanowił sobie niepostrzeżenie wyjść i od razu krwawić! Uff...
O matko, ale stres[emoji33] Dobrze, ze szybko udalo Ci sie zlokalizowac przyczyne.

Z tego co pamiętam,Ty też masz łożysko z przodu? U mnie ostatnie dwa dni czułam kilka kopniakow i tyle.Dziś już więcej, ale bardziej takie rozpieranie niż spektakularne ruchy.Przecież te dzieciaczki też muszą kiedyś spać:)
Tak z przodu. Czuje kopniaki tylko z lewej strony brzucha, gin na ostatniej wizycie powiedział, że mały leży bardziej po prawej stronie.

Też mam prenatalne 7... I też się boję.... [emoji15]

Myślę, że sytuacja Oliwki dla każdej z nas jest ciężka... Przejmujemy się, chciałybyśmy pomóc itd.... [emoji15]
Najgorsza jest taka bezsilność... Niemoc.... Chciałabym móc jakoś pomóc, a nie mogę... :(
Idziemy razem :) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

A my wróciliśmy z obiadu na mieście a zamorskiego na grila do przyjaciół idziemy dobrze ze nas przygarnęli dziś bo prócz sypialni nie mamy gdzie siedzieć [emoji23] i nawet tam nie ma ci robić
Ja leżę odpoczywam tak ciepło ze szok .. ale wole taka pogode niż zimno

reklama
Do góry