Dziękuję [emoji8]Aga pięknie wyglądasz [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję [emoji8]Aga pięknie wyglądasz [emoji8]
Super [emoji106][emoji5]Ja juz w domu dziewczyny
Eh ja jestem rozpieprzona wewnetrznie na całego tak mi żal naszej Oliwki że szok i ogólnie samopoczucie bez zmian muszę jakos wewnętrznie się poukładać niewiem czy też do tego pogoda , hormony czy co ze mną nie tak ehhh brak mi słów już dla samej siebie a jak Ty się masz ?ty jak sie dzis czujesz ? Spokojniejsza ?
Dzięki [emoji16]Aga pieknie wygladasz! A cyc wiekszy od brzuszka, faktycznie.
[emoji6]
Śliczny [emoji106] [emoji16]Huh no dawaj brzucholZobacz załącznik 851743
mnie ostatnia poprawa i mozliwosc chodzenia dodaly skrzydel ... ale Oliwke to wciaz mam w glowie...Eh ja jestem rozpieprzona wewnetrznie na całego tak mi żal naszej Oliwki że szok i ogólnie samopoczucie bez zmian muszę jakos wewnętrznie się poukładać niewiem czy też do tego pogoda , hormony czy co ze mną nie tak ehhh brak mi słów już dla samej siebie a jak Ty się masz ?
Wyraźnego obniżenia nie widzę, ale urósł, więc może trochę grawitacja..?Zaczyna chyba isc na dol[emoji28]Zobacz załącznik 851747
My teraz spacer wlasnie wstala moja
Ale wiem ze w it siesta od 13 do 16:30) bo za cieplo tez tak ribilam kto ci wyjdzie w duchote
Odpoczywaj[emoji16]
no niezle ....Rany co ja teraz przeżyłam. Idę siku, patrzę - majtki całe w świeżej krwi. Zawał na miejscu!!! Na szczęście szybko zlokalizowalam źródło problemu. Pamiątka z 1 porodu - hemoroid. Postanowił sobie niepostrzeżenie wyjść i od razu krwawić! Uff...