arona
Fanka BB :)
nooo masz zgrabny brzusio !Huh no dawaj brzucholZobacz załącznik 851743
ja dam innym razem , zmordowana jestem spacerkiem , obiad wlasnie zjadlam z deserem i ruszyc mi sie nie chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo masz zgrabny brzusio !Huh no dawaj brzucholZobacz załącznik 851743
nifty nie daje 100 % poza tym tylko na podstawie amnipunkcji mozna podejmowac jakies dzialania .
spokojnie , badanie naprawde bolesne nie jest , gorzej ten czas oczekiwania na wyniki
nooo masz zgrabny brzusio !
ja dam innym razem , zmordowana jestem spacerkiem , obiad wlasnie zjadlam z deserem i ruszyc mi sie nie chce
O pojechał zatankować, to mam chwilę [emoji6]
Jakiś czas temu było na temat rozmiaru biustu, że ze stanika można by czapeczkę dziecięcą zrobić
No więc, nowa czapeczka, tylko nie niemowlęca [emoji23]
Zobacz załącznik 851733
I jeszcze parę fotek na koniec 30tc
Zobacz załącznik 851734
Zobacz załącznik 851735
zgrabniutki brzuszek ! chyba nie przybralas zbyt wiele co ?Zaczyna chyba isc na dol[emoji28]Zobacz załącznik 851747
My teraz spacer wlasnie wstala moja
Ale wiem ze w it siesta od 13 do 16:30) bo za cieplo tez tak ribilam kto ci wyjdzie w duchote
Odpoczywaj[emoji16]
Chyba brakowało juz miejsca a mi i tak nic nie robili to tylko łóżko trzymałamO...co sie stalo, ze jednak udalo sie zrobic wypis w niedziele?[emoji6]
no wlasnie ,jaka to organizacja ,kto potrzebuje lozka czeka ,kto ma wyjsc czeka...Chyba brakowało juz miejsca a mi i tak nic nie robili to tylko łóżko trzymałam
To super nie ma jak w domkuJa juz w domu dziewczyny
ty jak sie dzis czujesz ? Spokojniejsza ?To super nie ma jak w domku
Dziękuję [emoji16][emoji15]bardzo zgrabnie wygladasz