reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez ide 7.05 ale na wizyte[emoji5]
Też na prenatalne? Bo już nie pamiętam. Będę myślami z Wami dziewczyny :)
U mnie dziś takie widoki :p
IMG_20180429_110239.jpg

Załączniki

• IMG_20180429_110239.jpg
    IMG_20180429_110239.jpg
    315,5 KB · Wyświetleń: 388
Rany co ja teraz przeżyłam. Idę siku, patrzę - majtki całe w świeżej krwi. Zawał na miejscu!!! Na szczęście szybko zlokalizowalam źródło problemu. Pamiątka z 1 porodu - hemoroid. Postanowił sobie niepostrzeżenie wyjść i od razu krwawić! Uff...
Miałam to samo z żylakiem.. niby krwi nie było dużo ale jednak widok żywej na wkładce przeraził mnie... już niedługo [emoji4]
Dziś zaczęłam 31 tydzień i widzę że zostało już mało czasu. Mam wszystko poprane i poprasowane. Czekam na wypłatę i zamówię ostatnie drobiazgi i już tylko czekam [emoji4]

Nie umiem się jakoś wewnętrznie pozbierać po wiadomości od Oliwki. Jest mi tak strasznie żal...

Miałam to samo z żylakiem.. niby krwi nie było dużo ale jednak widok żywej na wkładce przeraził mnie... już niedługo [emoji4]
Dziś zaczęłam 31 tydzień i widzę że zostało już mało czasu. Mam wszystko poprane i poprasowane. Czekam na wypłatę i zamówię ostatnie drobiazgi i już tylko czekam [emoji4]

Nie umiem się jakoś wewnętrznie pozbierać po wiadomości od Oliwki. Jest mi tak strasznie żal...
ja wciaz mam opory rozpakowac i poprac te rzeczy ... paru rzeczy jeszcze mi brak ...30 tydzien skoncze we wtorek ,mamy 2 dni roznicy :)

Ja jutro kończę 30 tydzień :) aż trudno uwierzyć :) już się nie mogę doczekać małego :) też mam wyprane i poprasowane, muszę tylko dokupić dla siebie szlafrok, kapcie i koszule do szpitala.

przypomnialas mi o sliniaczkach :D
Cieszę się że się przydałam do czegoś :p

Mały chyba usłyszał moje narzekanie że mało się rusza i dziś ma wyjątkowo aktywny dzień :p wierci się co chwilę :)

reklama
Do góry