reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez ide 7.05 ale na wizyte[emoji5]
Też na prenatalne? Bo już nie pamiętam. Będę myślami z Wami dziewczyny :)
U mnie dziś takie widoki :p
IMG_20180429_110239.jpg

Załączniki

• IMG_20180429_110239.jpg
    IMG_20180429_110239.jpg
    315,5 KB · Wyświetleń: 392
Rany co ja teraz przeżyłam. Idę siku, patrzę - majtki całe w świeżej krwi. Zawał na miejscu!!! Na szczęście szybko zlokalizowalam źródło problemu. Pamiątka z 1 porodu - hemoroid. Postanowił sobie niepostrzeżenie wyjść i od razu krwawić! Uff...
Miałam to samo z żylakiem.. niby krwi nie było dużo ale jednak widok żywej na wkładce przeraził mnie... już niedługo [emoji4]
Dziś zaczęłam 31 tydzień i widzę że zostało już mało czasu. Mam wszystko poprane i poprasowane. Czekam na wypłatę i zamówię ostatnie drobiazgi i już tylko czekam [emoji4]

Nie umiem się jakoś wewnętrznie pozbierać po wiadomości od Oliwki. Jest mi tak strasznie żal...

Miałam to samo z żylakiem.. niby krwi nie było dużo ale jednak widok żywej na wkładce przeraził mnie... już niedługo [emoji4]
Dziś zaczęłam 31 tydzień i widzę że zostało już mało czasu. Mam wszystko poprane i poprasowane. Czekam na wypłatę i zamówię ostatnie drobiazgi i już tylko czekam [emoji4]

Nie umiem się jakoś wewnętrznie pozbierać po wiadomości od Oliwki. Jest mi tak strasznie żal...
ja wciaz mam opory rozpakowac i poprac te rzeczy ... paru rzeczy jeszcze mi brak ...30 tydzien skoncze we wtorek ,mamy 2 dni roznicy :)

Ja jutro kończę 30 tydzień :) aż trudno uwierzyć :) już się nie mogę doczekać małego :) też mam wyprane i poprasowane, muszę tylko dokupić dla siebie szlafrok, kapcie i koszule do szpitala.

przypomnialas mi o sliniaczkach :D
Cieszę się że się przydałam do czegoś :p

Mały chyba usłyszał moje narzekanie że mało się rusza i dziś ma wyjątkowo aktywny dzień :p wierci się co chwilę :)

reklama
Do góry