reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@_agnieszka_ śliczna mamusia i śliczny brzuszek :)

@Nowaja16 super że już w domku :) na pewno od razu Ci lepiej :*

@nagini84 to się strachu najadłaś... Współczuję..

Ja wlansie wracam z lodów i kawki z kumpelą i jej synem ;) on w sierpniu kończy 3 lata a ma takie fochy że już się boję co to będzie :D charakterne dziecko z niego :D mój wychowanek ze żłobka hehehe

po sn i cesarce tak samo ?
niezle u mnie w szpitalu 4 ...sporo tych rzeczy do szpitala trzeba :o
Niezależnie czy SN czy cc. Jeśli nie ma powikłań to po 2 dniach do domu. U nas do szpitala trzeba dosłownie wszystko zabrać. Szpital nic nie daje. Nawet mydełko do kąpieli trzeba swoje.

Niezależnie czy SN czy cc. Jeśli nie ma powikłań to po 2 dniach do domu. U nas do szpitala trzeba dosłownie wszystko zabrać. Szpital nic nie daje. Nawet mydełko do kąpieli trzeba swoje.
u nas dla matki tez dla dziecka nie ... ostatnio czytalam ,ze lepiej nie zmywac z dziecka tych resztek porodowych , ze maja duzo substancji odzywczych i zabezpieczaja skore u nas myja od razu...
U nas SN 2 dni cesarka 4 dni
warto by bylo sie wysilic na sn z tego powodu :D
u nas 4 doby ze wzgledu na dziecko , bo w 3-4 dobie czesto podnosi sie bilirubina wiec zeby nie trzeba bylo wracac na odzial pediatryczny z noworodkiem trzeba kiblowac az beda pewni ,ze miesci sie w normach ....

reklama
Do góry