reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja akurat z tych co kopią duzo i czesto. Wczoraj to tak dawala, że cały brzuch aż skakał. Dzisiaj policzyłam ruchy w 10 minut. W środę przyjdzie położna to znowu posłuchamy serduszka ☺️

Moj tez. To jedyne dziecko z ktorym o ruchy w ogole nie musze sie martwic. Daje znac o sobie bardzp czesto.
Ja sluchanie serduszka mam we wtorek. Moze sprawdza tez czy na dole wszystko zamkniete.
Milej niedzieli .
U Nas nawet ladnie. Co prawda 13 'c, ale swieci slonce I to starczy by czuc sie szczesliwym.

reklama
U nas lato 26 stopni
Moja marcelina pojechała do pt do teściów na majówkę prawie 500km a my siedzimy sami z psami i już mi się nudzi cicho strasznie

U nas lato 26 stopni
Moja marcelina pojechała do pt do teściów na majówkę prawie 500km a my siedzimy sami z psami i już mi się nudzi cicho strasznie
Uuu to co ja mam powiedzieć [emoji14] ja to już całkiem sama tu siedzę.. Ale jutro z rana montaż kuchni :D ale się podjarałam :D jak nastolatka :D

Na 14 umówiłam się z kumpelą i jej synkiem na lody, jakoś trzeba sobie dzień wypełnić, a wieczorem może zrobię sobie paznokcie u rąk.. Bo jakaś tragedia jest :/

Moj tez. To jedyne dziecko z ktorym o ruchy w ogole nie musze sie martwic. Daje znac o sobie bardzp czesto.
Ja sluchanie serduszka mam we wtorek. Moze sprawdza tez czy na dole wszystko zamkniete.
Milej niedzieli .
U Nas nawet ladnie. Co prawda 13 'c, ale swieci slonce I to starczy by czuc sie szczesliwym.
Ja teraz co tydzień słuchanie serduszka. Jeszcze w tym i następnym tygodniu. Potem jeszcze też raz przyjedzie bo mam wizytę i po wizycie już będzie dwa razy w tygodniu przyjeżdżać sprawdzać

Moja akurat z tych co kopią duzo i czesto. Wczoraj to tak dawala, że cały brzuch aż skakał. Dzisiaj policzyłam ruchy w 10 minut. W środę przyjdzie położna to znowu posłuchamy serduszka [emoji5]️
Mnie Lenka tak wczoraj skopala gdy leżałam na boku, że nie dość, że od dołu czułam bardzo to i od góry tak szalała, że cala koldra skakala [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry