reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja akurat z tych co kopią duzo i czesto. Wczoraj to tak dawala, że cały brzuch aż skakał. Dzisiaj policzyłam ruchy w 10 minut. W środę przyjdzie położna to znowu posłuchamy serduszka ☺️

Moj tez. To jedyne dziecko z ktorym o ruchy w ogole nie musze sie martwic. Daje znac o sobie bardzp czesto.
Ja sluchanie serduszka mam we wtorek. Moze sprawdza tez czy na dole wszystko zamkniete.
Milej niedzieli .
U Nas nawet ladnie. Co prawda 13 'c, ale swieci slonce I to starczy by czuc sie szczesliwym.

reklama
U nas lato 26 stopni
Moja marcelina pojechała do pt do teściów na majówkę prawie 500km a my siedzimy sami z psami i już mi się nudzi cicho strasznie

U nas lato 26 stopni
Moja marcelina pojechała do pt do teściów na majówkę prawie 500km a my siedzimy sami z psami i już mi się nudzi cicho strasznie
Uuu to co ja mam powiedzieć [emoji14] ja to już całkiem sama tu siedzę.. Ale jutro z rana montaż kuchni :D ale się podjarałam :D jak nastolatka :D

Na 14 umówiłam się z kumpelą i jej synkiem na lody, jakoś trzeba sobie dzień wypełnić, a wieczorem może zrobię sobie paznokcie u rąk.. Bo jakaś tragedia jest :/

Moj tez. To jedyne dziecko z ktorym o ruchy w ogole nie musze sie martwic. Daje znac o sobie bardzp czesto.
Ja sluchanie serduszka mam we wtorek. Moze sprawdza tez czy na dole wszystko zamkniete.
Milej niedzieli .
U Nas nawet ladnie. Co prawda 13 'c, ale swieci slonce I to starczy by czuc sie szczesliwym.
Ja teraz co tydzień słuchanie serduszka. Jeszcze w tym i następnym tygodniu. Potem jeszcze też raz przyjedzie bo mam wizytę i po wizycie już będzie dwa razy w tygodniu przyjeżdżać sprawdzać

Moja akurat z tych co kopią duzo i czesto. Wczoraj to tak dawala, że cały brzuch aż skakał. Dzisiaj policzyłam ruchy w 10 minut. W środę przyjdzie położna to znowu posłuchamy serduszka [emoji5]️
Mnie Lenka tak wczoraj skopala gdy leżałam na boku, że nie dość, że od dołu czułam bardzo to i od góry tak szalała, że cala koldra skakala [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry