reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny wracam do domu...mam skierowanie na bielanski na jutro bo mam bardzo duzo plynu. Waga jest pewna i to ze dzieci z nia zyja mc do roku....ale u nas duza wada serca wiec moga byc godziny. Jest jeszcze problem z pepowina bo jest dwunaczyniowa. Duzoooo tego szpakowate stopki. Siedze i wyje....D tez. Jakos jedziemy do domu...trzeba sie ogarnac bo dzieciaki czekaja. Ale najgorsze to ze nic da sie zrobic.....a wynik badan to jedynie potwierdzenie i szybsze rozwiazanie ciazy i jie ratowanie Filipka!

Kurde czytam toprzez smutek to i zlosc mnie sciska jak stopki dopiero teraz wykryli szpakowate??? Halo co za lekarze wczesniej I sprzet no kur....

reklama
Ehhhh my mieliśmy iść na ognisko ale zostałam w domu .. jakoś strasznie ta wiadomość na mnie zadziała ..
smutno strasznie ..
nie mogę pojąć jak lekarz tego nie wykrył przecież po drodze były usg

No dokl to mnie wkurza hak to mozliwe pappa ok??? Usg??? No kurcze do sadu ztakimi
Na h .. studiuja

reklama
A ja się zastanawiałam ze przedtem nie brałam wigole magnezu dopiero od 1,5 mieisaca ich jem a skurcze pojawiły się dopiero teraz
Dzięki za inf od jutr dwie będę naraz jadła
Bo to ten etap teraz ze sie pojawiaja. Ja je mialam przed ciaza i wtedy wlasnie magneB6 mi pomoglo. Teraz juz tez powoli zaczynaja mi nogi dretwiec.

Do góry