reklama
Karla88
Fanka BB :)
W ogóle ostatnio jestem ciągle śpiąca, w dzień mogę spać jakąś godzinkę a teraz już mi się oczy zamykają... Mam tak od około 2tyg, to normalne?
Spanie chyba tak normalny objaw ja z marcelina spałam cala ciąże [emoji23]
Z Antkiem wogole do tej pory mi się nie chciało a id jakiegoś czasu jakbym się położyła to zasnę obojętnie która godzina ale nie wiem czy to dlatego ze pracuje robię wszystko i organizm jest zmęczony czy faktycznie objaw typowo ciążowy
Karla88
No to możliwe że mały też ma głowę na dole.. No ale przekręcić się na łóżku to wyczyn serio...
No tez tak mam
Dodatkowo strasznie zaczęły łapać mnie skurcze łydek i stop jem 3x dziennie magnez 48mg +5mg i nie wiem mogę zwiększyć dawkę ???
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
no dla pielegniarek tu to pracy absolutnie brak wiem bo tez na to liczylam...
z mezem juz jestem 20 lat , prawie 16 po slubie ...
ogolnie to wydaje misie ,ze latwiej teraz o prace i zarobki w Pl niz tu...
Ja dopoero 13l razem i dopoero slub w tym roku[emoji23][emoji23]moj wybor wczesniej nie chcialam..
ah w Torino jescze bym znalazla ale zas moj nic w branzy dla siebie ;(
Fajnie kogos znalezc z wloch tutaj[emoji4][emoji4]mercato macie tam ? Mi tego tez brak bardzo tych straganow na km owocow pueknych
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.
O nieeeeeeee a to wczesniej nic nie wiedzieli?pappa ok bylo?
Ohhhhh olivcia!!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zdecydowanie! To jest po prostu jakoś zle wymyślone mogłyby być gwarantowane te orgazmy przy porodzie które podobno się zdarzają
Orgazm przy porodzie??[emoji23][emoji23]o rany
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Łóżeczko , wózek, materac i fotelik 30 tydzień mam już
No fakt glupie pyt zadalam [emoji13]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No właśnie też mnie to dziwi.. Bo to przecież już zaawansowana ciąża... Jak u mnie w 10 tyg było widać nieprawidłowości
No masakra!!!! Dobrze ze te nifty ribilam [emoji85]
reklama
Onaszczesliwa2018
Wcale nie głupie [emoji8]No fakt glupie pyt zadalam [emoji13]
Podziel się: