reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

nie powiedzieliscie jeszcze dzieciaczkom ? buziak Filipka sliczny , potwierdzamy ... w zyciu bym nie pomyslala ,ze chory ... musisz czekac do 7 maja na kolejne dzialania ? ojej ....
Dzieciakom nic nie mowie,chlopaki malo kumate ale Oliwia to nie wiem jak to przezyje. Teraz week majowy i maja wolne. Mam troche czasu na oswojenie sie z sytuacja. I na rozpacz. Ale dobrze ze mam duze wsparcie w D a jak cos to mam nr.psychologa z Agatowej i oni sa dostepni 24 h na dobe.

reklama
Dzieciakom nic nie mowie,chlopaki malo kumate ale Oliwia to nie wiem jak to przezyje. Teraz week majowy i maja wolne. Mam troche czasu na oswojenie sie z sytuacja. I na rozpacz. Ale dobrze ze mam duze wsparcie w D a jak cos to mam nr.psychologa z Agatowej i oni sa dostepni 24 h na dobe.
Pamiętaj - nie bój się prosić o pomoc i nie duś w sobie płaczu... Bo prędzej czy później i tak wybuchniesz...

moze warto dopytac psychologa jak przygotowac dzieci ? strasznie duzo na Was spadlo, naprawde ....

Mialam jechac dzis zeby podejrzeli czy ze mna ok . bo jest dosc duzo plynu,ale jade 7 i maja mi ogarnac usg,badania itd. Napewno mamy stwierdzony zespol Dany walkera. A czekam tylko na potwierdzenie wady edwardsa. Ale z tego co dzis widziala na usg to tylko potwierdzenie na papierze. Jest ciezko bardzo bo czuje ruchy ,buzia idealna dzis tez widzialam na usg. Taka do dzieciakow podobna ,musie sie jakos przy nich trzymac....jak sie pytaj czemu placze to mowie ze zab mnie boli itd. Wiem ze najbardziej to przezyje Oliwia! Moja mama martwi sie o mnie jak ja sobie z tym poradze i tez placze ze tak jest. Nastal ciezki czas dla nas....bardzo.
Jejku, tak mi przykro strasznie[emoji20] To prawda, nastal dla Was ciezki czas. Dobrze, ze mozecie sie na wzajem wspierac. A dzieciakpn ma pewno bedzie ciezko powiedziec. Nie bojcie sie korzystac z pomocy.
Sciskam mocno i zycze duzo sily.

Ehhhh my mieliśmy iść na ognisko ale zostałam w domu .. jakoś strasznie ta wiadomość na mnie zadziała ..
smutno strasznie ..
nie mogę pojąć jak lekarz tego nie wykrył przecież po drodze były usg

Mnie dziś mega bolą plecy... Mam nadzieję że to nic złego nie wróży :( ledwo z boku na bok się przekręcam...

Mnie tez bola strasznie szczególnie na dole jak kość ogonowa ale ja znam ten bol już przy Marcelinie jak mnie uciskała bo zmieniła pozycje jak główka w dol się obróciła

reklama
Do góry