reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jest dziewczyny ciezko. Dzwonil doktor kretowicz i potwierdzil ze to wyrok. Ze dobrze bylo by porozmawiac z psycho. Boze dobrze ze D ma wolne i ze mam 3 dzieci zdrowych. Bo wiecej miec nie bede. Najgorsze to ze tak pozno....opluje tego z usg na fundusz...w 18 kretowiczowi juz nic nie pasowalo...mialam powtorzyc za tydz. A ze mialam 3 dni pozniej na nfz i powiedział ze jest ok to dalam spokoj. Boze a teraz co...... Rozpacz bo wszystko mam i po co jak nie bedzie malego. Zamiast chodzic na spacery bede musiala kupić trumienke. Dziewczyny narazie nie bede pisac...was dolowac. Bede was podglądać bo zwiazalam sie z wami. Zycze wam zdrowych maluszkow ! Ja musze szykowac sie na zalobe.....i ulozyc sobie w glowie wszystko
Współczuję. Życzę ogromnej siły,żeby to przetrwać

Dziewczyny wracam do domu...mam skierowanie na bielanski na jutro bo mam bardzo duzo plynu. Waga jest pewna i to ze dzieci z nia zyja mc do roku....ale u nas duza wada serca wiec moga byc godziny. Jest jeszcze problem z pepowina bo jest dwunaczyniowa. Duzoooo tego szpakowate stopki. Siedze i wyje....D tez. Jakos jedziemy do domu...trzeba sie ogarnac bo dzieciaki czekaja. Ale najgorsze to ze nic da sie zrobic.....a wynik badan to jedynie potwierdzenie i szybsze rozwiazanie ciazy i jie ratowanie Filipka!
O matko kochana, nie ma slow pocieszenia[emoji20] Jak to mozliwe, ze wczesniej nikt nic nie zauwazyl?!
Zycze Wam duzo sily!

Jest dziewczyny ciezko. Dzwonil doktor kretowicz i potwierdzil ze to wyrok. Ze dobrze bylo by porozmawiac z psycho. Boze dobrze ze D ma wolne i ze mam 3 dzieci zdrowych. Bo wiecej miec nie bede. Najgorsze to ze tak pozno....opluje tego z usg na fundusz...w 18 kretowiczowi juz nic nie pasowalo...mialam powtorzyc za tydz. A ze mialam 3 dni pozniej na nfz i powiedział ze jest ok to dalam spokoj. Boze a teraz co...... Rozpacz bo wszystko mam i po co jak nie bedzie malego. Zamiast chodzic na spacery bede musiala kupić trumienke. Dziewczyny narazie nie bede pisac...was dolowac. Bede was podglądać bo zwiazalam sie z wami. Zycze wam zdrowych maluszkow ! Ja musze szykowac sie na zalobe.....i ulozyc sobie w glowie wszystko

Kochana bardzo bardzo współczuje, trzymajcie sie wszyscy i dużo siły.

Oliwka bardzo yrudny okres przad Wami. Tu sie nie da pocueszyc ani przyspieszyc wszystkiego. Wiem, ze ciezko Ci bedzie zostac tu i czytac o zdrowych maluszkach. Ale jak tylko bedziesz miala ochote wygadac sie, poradzic to pisz! My chetnie wysluchamy. Nie mysl w ten sposob, ze zasmucasz forum. Jestesmy tu po to zeby dzielic sie radosciami i smutkami, a nawet tragediami. Tez sie z Toba zzylysmy i jest nam bardzo smutno[emoji20]

reklama
Do góry