reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam!
Oliwka tyle nas tu sie modli o dobre wiesci , ze nie ma bata !
Co do porodow to zakazdym razem mialam kolezanki, ktore mialy rodzic miesiac przede mna i jakos tak sie skladalo , ze ladowalysmy w szpitalu razem. Ciekawe jak bedzie tym razem ... mam tylko Was:D
Wstalam dzis z bolem glowy brrr....
Juz sie zdazylam 2 razy poryczec ... czytalyscie o smierci Alfiego?
Kinga mialas cc przez zanikajace tetno dziecka ???

reklama
Buuu nie wyrobię się to na pewno ja, no ale jak zostałam z tym sama to co się dziwić, wariactwo :D
Ja też się nie wyrobię [emoji20]
Ważne, żeby się przeprowadzić, kuchnia będzie jakaś tymczasowa, bo na moją niestety jeszcze poczekam.... [emoji20]
Ale tymczasowo agd się zamontuje, kupimy kilka najtańszych szafek, i jakoś przetrwamy... [emoji15]

A przypomnij kochana czemu tak wczesnie 35+5 nicole sie ur I byla takie chuherko( niewiem czy dibrze slowo gramatycznie[emoji29]),
Pamietam twoja przeszlosc ale to az tak wczesnie lepiej ciac cc juz w 36?
No właśnie moja tez będzie pewnie malutka ja miałam obumarcie wewnątrz maciczne w 37 tygodniu i 2 dniu teraz chcą tydzień wcześniej rozwiązać ciążę mimo że biorę leki ale lepiej żeby dzieciątko było bezpieczne juz pozabrzuszkiem bo u mnie problemy z łożyskiem pod koniec

Ja też się nie wyrobię [emoji20]
Ważne, żeby się przeprowadzić, kuchnia będzie jakaś tymczasowa, bo na moją niestety jeszcze poczekam.... [emoji20]
Ale tymczasowo agd się zamontuje, kupimy kilka najtańszych szafek, i jakoś przetrwamy... [emoji15]
Damy radę Aga :) słyszałam kiedyś że jak wszystko jest na wariata to tak na prawdę z czasem układa się pięknie :) i jestem tego zdania :)

Właśnie wczoraj nie zapytałam bo tyle studentów było ze wylecialo mi to z głowy ale ponad tydzień temu miała 2 stopien w poniedziałek prenetalne to się dowiem dokładnie jak sytuacja wygląda
mi powiedziala lozysko ok ,wody ok ...czlowiek jak to uslyszy to nawet nie pomysli dopytywac :)

reklama
Do góry