reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ahhh no niesrety noe zaplanuje sie

Naj to sasiadka ons wtmyslila 15/4 i koniec ze ma sie uridzic jsk jej corka I koniec w tym samym dniu[emoji13]i wtmyslala oby cc na 15/4

Miala sn 18/4[emoji14]to I tak super ze ten sam msc
Moje CC a też wyszły kiedy chcialy. Jeszcze z Kacprem jak koło 13 trafilam z regularnymi skurczami to 16 już mnie cieli. Ale z Marysią od popołudnia 22 gdzieś od 17 cała noc skurcze krzyżowe miałam a cesarkę dopiero o 8 rano

Może to głupio zabrzmi, ale moim zdaniem nie jest to jakaś super wypłata, zwłaszcza dla inż po studiach itd.
I jeśli ty byś nie miała dochodu to czarno to widzę :( (tak, wiem, da się, da się też przeżyć za najniższą krajową, ale chyba nie o to chodzi, żeby wrócić do kraju i ledwo żyć od 1 do 1...)

No dokl tego sie boje
Tu nie pracuje a jezcze zaoszczedzimy plus kupuje se perfumy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry