reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam!
Oliwka tyle nas tu sie modli o dobre wiesci , ze nie ma bata !
Co do porodow to zakazdym razem mialam kolezanki, ktore mialy rodzic miesiac przede mna i jakos tak sie skladalo , ze ladowalysmy w szpitalu razem. Ciekawe jak bedzie tym razem ... mam tylko Was:D
Wstalam dzis z bolem glowy brrr....
Juz sie zdazylam 2 razy poryczec ... czytalyscie o smierci Alfiego?
Kinga mialas cc przez zanikajace tetno dziecka ???

reklama
Buuu nie wyrobię się to na pewno ja, no ale jak zostałam z tym sama to co się dziwić, wariactwo :D
Ja też się nie wyrobię [emoji20]
Ważne, żeby się przeprowadzić, kuchnia będzie jakaś tymczasowa, bo na moją niestety jeszcze poczekam.... [emoji20]
Ale tymczasowo agd się zamontuje, kupimy kilka najtańszych szafek, i jakoś przetrwamy... [emoji15]

A przypomnij kochana czemu tak wczesnie 35+5 nicole sie ur I byla takie chuherko( niewiem czy dibrze slowo gramatycznie[emoji29]),
Pamietam twoja przeszlosc ale to az tak wczesnie lepiej ciac cc juz w 36?
No właśnie moja tez będzie pewnie malutka ja miałam obumarcie wewnątrz maciczne w 37 tygodniu i 2 dniu teraz chcą tydzień wcześniej rozwiązać ciążę mimo że biorę leki ale lepiej żeby dzieciątko było bezpieczne juz pozabrzuszkiem bo u mnie problemy z łożyskiem pod koniec

Ja też się nie wyrobię [emoji20]
Ważne, żeby się przeprowadzić, kuchnia będzie jakaś tymczasowa, bo na moją niestety jeszcze poczekam.... [emoji20]
Ale tymczasowo agd się zamontuje, kupimy kilka najtańszych szafek, i jakoś przetrwamy... [emoji15]
Damy radę Aga :) słyszałam kiedyś że jak wszystko jest na wariata to tak na prawdę z czasem układa się pięknie :) i jestem tego zdania :)

Właśnie wczoraj nie zapytałam bo tyle studentów było ze wylecialo mi to z głowy ale ponad tydzień temu miała 2 stopien w poniedziałek prenetalne to się dowiem dokładnie jak sytuacja wygląda
mi powiedziala lozysko ok ,wody ok ...czlowiek jak to uslyszy to nawet nie pomysli dopytywac :)

reklama
Do góry