reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam się poniedziałkowo :) U mnie sypie śnieg od rana :p Już jest biało. Rodzice wczoraj byli zaskoczeni ale się cieszą :) To samo babcie :) A siostrzenica już nawet dała swoją pozytywkę misia groszkowi i całusa w brzuch [emoji7]
Przepraszam ale nie nadrobię, tyle naprodukowałyście :p

reklama
Mały jeszcze śpi, a ja leżę i już myślę czy dzisiaj będzie lepiej czy gorzej, ale już niedługo będzie 12 tydzień (jeszcze miesiąc hehe) i może trochę odpuszcza mdłości

Witam się poniedziałkowo :) U mnie sypie śnieg od rana :p Już jest biało. Rodzice wczoraj byli zaskoczeni ale się cieszą :) To samo babcie :) A siostrzenica już nawet dała swoją pozytywkę misia groszkowi i całusa w brzuch [emoji7]
Czyli już po stresie :) rodzice szczęśliwi, a dopiero będą szczęśliwi jak dzidziuś zobaczą, oszaleja na punkcie dziecka :)

Czyli już po stresie :) rodzice szczęśliwi, a dopiero będą szczęśliwi jak dzidziuś zobaczą, oszaleja na punkcie dziecka :)
Mój tata to już cały szczęśliwy bo liczy, że w końcu będzie chłopak w rodzinie :p Nie chciałam go już martwić, że dowie się dopiero w lipcu bo nie chcemy poznać płci :p

Mój tata to już cały szczęśliwy bo liczy, że w końcu będzie chłopak w rodzinie :p Nie chciałam go już martwić, że dowie się dopiero w lipcu bo nie chcemy poznać płci :p
Hehe mój teściu jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kg kupował mi ogórki kiszone żebym jadła, na szczęście miałam na nie wielka ochotę, i chłopak się urodził, jak ja rodziła to na 15 porodów tego dnia jeden chłopak się urodził, mój synek, a teraz to naprawdę mi obojętnie co będzie tylko zdrowe, zresztą w pierwszej ciąży też tak miałam, fajnie by było mieć Parker, ale drugi syn też super wydaje mi się że rodzeństwo jednej płci w dorosłości się lepiej dogaduje ale to tylko moje odczucia bo sama mam tylko siostre

Hehe mój teściu jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to kg kupował mi ogórki kiszone żebym jadła, na szczęście miałam na nie wielka ochotę, i chłopak się urodził, jak ja rodziła to na 15 porodów tego dnia jeden chłopak się urodził, mój synek, a teraz to naprawdę mi obojętnie co będzie tylko zdrowe, zresztą w pierwszej ciąży też tak miałam, fajnie by było mieć Parker, ale drugi syn też super wydaje mi się że rodzeństwo jednej płci w dorosłości się lepiej dogaduje ale to tylko moje odczucia bo sama mam tylko siostre
Mnie to też obojętne, byle było zdrowe. Zawsze miałam parcie na córkę a jak już zaszłam w ciążę to zrobiło mi się to obojętne.

Swoją drogą to ciekawa jestem jak wytrzymam do lipca :p bo czasem jak pomyślę to już mnie kusi, żeby jednak wiedzieć czy będzie syn czy córką :-D

reklama
Do góry