Elodia
Fanka BB :)
I sporo z nas będzie mialo lipcowy urodzinowy prezent bo mamy urodziny w lipcu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I sporo z nas będzie mialo lipcowy urodzinowy prezent bo mamy urodziny w lipcu :-)
To potem jedno za drugim może wam się uda zrobić :-) albo w odstępie dwóch lat. A co do urodzin ja mam w lipcu, a moj ojciec i szwagier w sierpniu tego samego dnia :-)
To u nas moja matka z grudnia a Laura z czerwca tak że będzie miala spóźniony urodzinowy prezent :-)Ja tez z lipca, wiec moze bedzie urodzinowy prezent. Starszak z sierpnia, a Mlody z wrzesnia. Tylko tata daleko, bo ze stycznia