reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja wczoraj wieczorem przed zaśnięciem złapałam dołka. Zaczęły mi dziwne myśli wpadać do głowy, że ja chyba zwariowałam, po co mi to wszystko, znów poród, pieluchy, wstawanie i bunty 2-latka, a teraz już mam tak dobrze z odchowanym 7 latkiem. Oczywiście rano wstałam znów szczęśliwa, że będę mieć maleństwo. To chyba hormony jednak W pierwszej ciąży też tak miałam. Zresztą ciężko mi się oswoić z tą myślą, nie byłam jeszcze u lekarza więc to mi się wydaje takie nierealne.
A Ja kocham tak te kupki pieluchy ze cora 8 mscy a Ja znow ciaza [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalić Także mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.
Jedz poki mozesz z dziecmi to JuZ troszke klopot w 5 min walizki I wyjazd do afryki haha niemozliwe
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zobacz załącznik 830482
@zaczarowanaKicia idąc za Twoim przykładem też zrobiłam potwierdzenie ciąży testem owu. W sumie to co bym z nim robiła,leżałby z rok w szafce hehe. No i wyszło tak jak mówiłaś,pierwsza krecha dużo ciemniejsza niż druga.
Test ovulacyjny byl pierwszym moim wyznacZnikiem w tej ciazy ) byl pozytyw w dniu okresu taki jak twoj
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja tez z lipca, wiec moze bedzie urodzinowy prezent. Starszak z sierpnia, a Mlody z wrzesnia. Tylko tata daleko, bo ze stycznia
U nas corka marzec jak Ja i dzidzia czerwiec jak tata bo nie sadze ze przenosze za 1/7
Elodia
Fanka BB :)
@Peugeotka36 zobacz jak ładnie rośnie sumka pieniedzy na leczenie tego Twojego znajomego. Oby udalo się jak najszybciej uzbierać potrzebną kwotę. Bo z twarzy widać że bardzo sympatyczni są zarowno on jak i jego żona.
martaaa515
O i pospane wstałam siku o 3:30 i od tej pory tylko przewalam się na łóżku. Mąż zaraz wybywa do pracy to zagarnę całe łóżko i kołdrę dla siebie i może jeszcze trochę odeśpię
W nocy wstaje siku około 3 razy i za każdym razem mam problem z ponownym uśnięciem. Dobrze, że w dzień nie mam żadnych obowiązków to mogę wtedy nadrobić
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
W nocy wstaje siku około 3 razy i za każdym razem mam problem z ponownym uśnięciem. Dobrze, że w dzień nie mam żadnych obowiązków to mogę wtedy nadrobić
Marzycielka
Heh, mam podobnie. Obudzilam sie po 4 na siku i koniec spania. Wnet musze wstawac bo na badania jade, w dzien jak zombie przy dzieciakach bede [emoji23]O i pospane wstałam siku o 3:30 i od tej pory tylko przewalam się na łóżku. Mąż zaraz wybywa do pracy to zagarnę całe łóżko i kołdrę dla siebie i może jeszcze trochę odeśpię
Ale to nic, nie pierwszy raz. I na to sposoby sa. Wysypie fure zabawek na srodku pokoju a sama poleniuchuje z otwartym okiem[emoji12]
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agatka29
Witam się i ja mdłości mnie straszne odpadają wieczorem, jest coraz gorzej :/podczytuje was ale nawet nie daje rady coś napisać, jedynie rano czuje się w miarę choć też nie jest cudownie :/
Ja też w tego lata chyba odpuszczę wakacje, chociaż my co rok musimy na parę dni obowiązkowo nad morze pojechać, uwielbiam ale w nasze piękne góry to napewno pojadę to nie raz też uwielbiam
Ja też w tego lata chyba odpuszczę wakacje, chociaż my co rok musimy na parę dni obowiązkowo nad morze pojechać, uwielbiam ale w nasze piękne góry to napewno pojadę to nie raz też uwielbiam
Podziel się: