reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie w bliskiej rodzinie nikt nie jest z lipca, marca i kwietnia. Największy wysyp urodzin mamy w październiku :-) bo aż 7.

reklama
Ja wczoraj wieczorem przed zaśnięciem złapałam dołka. Zaczęły mi dziwne myśli wpadać do głowy, że ja chyba zwariowałam, po co mi to wszystko, znów poród, pieluchy, wstawanie i bunty 2-latka, a teraz już mam tak dobrze z odchowanym 7 latkiem. Oczywiście rano wstałam znów szczęśliwa, że będę mieć maleństwo. To chyba hormony jednak :) W pierwszej ciąży też tak miałam. Zresztą ciężko mi się oswoić z tą myślą, nie byłam jeszcze u lekarza więc to mi się wydaje takie nierealne.

A Ja kocham tak te kupki pieluchy ze cora 8 mscy a Ja znow ciaza [emoji12];)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny! Mój mąż jest w pracy do 22. Przed chwilą zadzwonił i powiedział że jak wróci to mam być spakowana na tydzień i mnie gdzieś zabiera. Musiałam się pochwalić :D Także mogę sie nie odzywac długo bo nie wiem jak tam będzie z internetem.

Jedz poki mozesz z dziecmi to JuZ troszke klopot w 5 min walizki I wyjazd do afryki haha niemozliwe

Zobacz załącznik 830482
@zaczarowanaKicia idąc za Twoim przykładem też zrobiłam potwierdzenie ciąży testem owu. W sumie to co bym z nim robiła,leżałby z rok w szafce hehe.:-D No i wyszło tak jak mówiłaś,pierwsza krecha dużo ciemniejsza niż druga.

Test ovulacyjny byl pierwszym moim wyznacZnikiem w tej ciazy ;)) byl pozytyw w dniu okresu taki jak twoj

@Peugeotka36 zobacz jak ładnie rośnie sumka pieniedzy na leczenie tego Twojego znajomego. Oby udalo się jak najszybciej uzbierać potrzebną kwotę. Bo z twarzy widać że bardzo sympatyczni są zarowno on jak i jego żona.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

O i pospane :) wstałam siku o 3:30 i od tej pory tylko przewalam się na łóżku. Mąż zaraz wybywa do pracy to zagarnę całe łóżko i kołdrę dla siebie i może jeszcze trochę odeśpię :)
W nocy wstaje siku około 3 razy i za każdym razem mam problem z ponownym uśnięciem. Dobrze, że w dzień nie mam żadnych obowiązków to mogę wtedy nadrobić :)

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

O i pospane :) wstałam siku o 3:30 i od tej pory tylko przewalam się na łóżku. Mąż zaraz wybywa do pracy to zagarnę całe łóżko i kołdrę dla siebie i może jeszcze trochę odeśpię :)
W nocy wstaje siku około 3 razy i za każdym razem mam problem z ponownym uśnięciem. Dobrze, że w dzień nie mam żadnych obowiązków to mogę wtedy nadrobić :)

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Heh, mam podobnie. Obudzilam sie po 4 na siku i koniec spania. Wnet musze wstawac bo na badania jade, w dzien jak zombie przy dzieciakach bede [emoji23]
Ale to nic, nie pierwszy raz. I na to sposoby sa. Wysypie fure zabawek na srodku pokoju a sama poleniuchuje z otwartym okiem[emoji12]

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja :) mdłości mnie straszne odpadają wieczorem, jest coraz gorzej :/podczytuje was ale nawet nie daje rady coś napisać, jedynie rano czuje się w miarę choć też nie jest cudownie :/
Ja też w tego lata chyba odpuszczę wakacje, chociaż my co rok musimy na parę dni obowiązkowo nad morze pojechać, uwielbiam:) ale w nasze piękne góry to napewno pojadę to nie raz:) też uwielbiam

Do góry