reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

wlasnie ja nie przestalam poprzednio wymiotowac, nie bylo tak paskudnie jak z mdlosciami ale byly...
Mnie najwięcej wymioty z Kacprem męczyły. Z Marysią to miałam tak jak teraz najgorzej do tego 11 tygodnia a potem już dobrze. A z Kacprem jeszcze pozniej czasami też mi się zdarzylo

reklama
Pierwszy siłami teraz chyba też :)

A to razem co na porodowke? Bo ja 30/6 skoro ty 4/7 to ty 30+2?wez ustalmy kiedy bedzuemy miec bole [emoji23][emoji23]

A jak pierwszy porod? Ktiry tydz byl?
Rany jedna
IMG_2431.JPG
czwarta i powitam ksiecia mego[emoji7]

Załączniki

• IMG_2431.JPG
    IMG_2431.JPG
    98,7 KB · Wyświetleń: 247
A to razem co na porodowke? Bo ja 30/6 skoro ty 4/7 to ty 30+2?wez ustalmy kiedy bedzuemy miec bole [emoji23][emoji23]

A jak pierwszy porod? Ktiry tydz byl?
Rany jedna Zobacz załącznik 851304 czwarta i powitam ksiecia mego[emoji7]
Kochana ja pierwszego to lepiej nie będę opowiadać ech...3 dni rodziłam i sporo komplikacji .ja w 36 tyg 2880 teraz też obym do tego wytrwała !

reklama
Bardzo ładnie :) co do dywanu swojego czasu taki wynalazłam, może Ci się spodoba skoro takie kolorki
Link do: Dywan 160x230 geometryczny kolorowy nowoczesny
Zobacz załącznik 851300
Faaajny :D
Bardzo mi się podoba :D
Tylko muszę się zastanowić, czy nie trochę za mały, ale koło narożnika powinien pasować ;)
Dzięki [emoji8]

Edit:
Znalazłam też identyczny ciut większy, więc jak zmierzę, to będę mogła się zastanawiać, jaki rozmiar będzie bardziej pasował ;)

Ostatnia edycja:
Do góry