Margana
Fanka BB :)
Z tego co kojaze to zalatwila dzic to skierowanie i jutro ma wizyte w jednej z tych dwoch placowek.ciekawe czy oliwka cos dzis miala ... czekam na jakies dobre wiesci i od niej ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co kojaze to zalatwila dzic to skierowanie i jutro ma wizyte w jednej z tych dwoch placowek.ciekawe czy oliwka cos dzis miala ... czekam na jakies dobre wiesci i od niej ...
[emoji6]Aga razem napisalysmy[emoji3]
aa myslalam, ze dzis moze sie to echo udalo...czasem mi uciekaja posty, chyba nie umiem dokladnie czytac forumZ tego co kojaze to zalatwila dzic to skierowanie i jutro ma wizyte w jednej z tych dwoch placowek.
Ah to szkoda. Bo rozumiem, ze najbardziej bys chciala tam mieszkac, tak?
A Ty masz na 1.07?
Bo my fajne babki jesteśmy [emoji39][emoji6]30/6 a apka kiedys pokazala 1/7[emoji23][emoji23]usg potem 30/6 a juz nie chcialam was zostawiac na czerwcowki bo zfazylam was poznac
Czasem tak jest, ze jak piszesz i ktos tez pisze w tym czasie to Ci sie nie wyswietla od razu.aa myslalam, ze dzis moze sie to echo udalo...czasem mi uciekaja posty, chyba nie umiem dokladnie czytac forum
wypada ciut przenosic30/6 a apka kiedys pokazala 1/7[emoji23][emoji23]usg potem 30/6 a juz nie chcialam was zostawiac na czerwcowki bo zfazylam was poznac
Kurcze kiepsko sie tak tulac po swiecie za kasa[emoji53] A jak dzieci pojda do szkoly to myslicie gdzies osiasc na stale?Ja juz poza pl bardzo dlugo
Tzn wiesz co ja juz trzy kraje za mezem zmienialam
Wrocilabym I do pl ale sadze ze nie umialabym finansowo sie polapac i oszcxedzac
We wloszech z pogody I pomaranxzy ma drzewach nie wyzyje[emoji25]
Na starosc pewnie it