kinga30
Fanka BB :)
O kurczę, ja to wymioty na początku to tak meczylo mnie strasznie ale zgaga na szczęście omijaja w poprzednich mialam od 4 miesiaca do konca ... blee ale jaka ulga po porodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę, ja to wymioty na początku to tak meczylo mnie strasznie ale zgaga na szczęście omijaja w poprzednich mialam od 4 miesiaca do konca ... blee ale jaka ulga po porodzie
U nas drzwi dużo, bo 6... Ale nieźle wyglądają
Okna musieliśmy wstawiać, więc są ciemne, i do tego jasne parapety (podobne do podłogi)
U nas ściany będą takie jak widać na zdjęciach - prawie białe, bo już pomalowane (tylko te "maziaje" muszę skończyć, ale to pewnie dopiero po porodzie.... Wcześniej na drabinę nie wejdę a tam jest 2,7m...
W salonie meble będą ciemne dębowe, ale tylko parę (stół +krzesła, stolik kawowy na nogach z singerki, mała komódka i stara maszyna), a salon mały nie jest więc przy prawie białych ścianach i podłogach będzie jasno... narożnik szary jak na zdjęciu (choć jeszcze w folii, ale tak bezpieczniej)
Zaslonki będą szaro-turkusowe i szaro-turkusowy dywan, do tego kolorowe (turkus, żółty i nie wiem jeszcze jakie) poduszki - poszewki będę zmieniać w zależności od humoru [emoji23]
W sypialni zaslonki będą chyba szaro-kolorowe, narzuta i nasza cześć biało-szara, plus kolorowe poduszki i kolorowe pudełka na regale
Dywan do salonu w tym stylu, tylko duży
Zobacz załącznik 851294
I bardziej turkus niż niebieski
(tylko jeszcze taki znaleźć......)
Hmmm...ja mam termin na 4 lipca ale ciążę donoszona 37 tydzien będę miała tak jak ty 13 czerwca ,fajnie ze nie kazała Ci teraz leżeć plackiem i będziesz mogła troche pochodzić ,,
O tak niech już leci. Chciałam chociaż maj żeby był już blisko 30 tydzień a teraz sobie mysle, że już bym czerwiec chciałaTeż szybko zleci
Popełniłam ten błąd w poprzedniej ciąży. Nigdy więcej takich rzeczy w ciąży!Ja miewam zgagę od kilku tygodni, ale tylko po czymś ostrzejszym... no i raz wypiłam sprite’a z cytryna - po tym to miałam najgorsza zgagę w życiu
Nie wiedziałam, że w ciazy możemy coś na zgagę stosowaćHah mi od hakis 4 mscy I gaviscon byl cxas ze co dzien a terax hmmm mniej bo jakis dwa razy w tyg Po saszetce
wlasnie ja nie przestalam poprzednio wymiotowac, nie bylo tak paskudnie jak z mdlosciami ale byly...O kurczę, ja to wymioty na początku to tak meczylo mnie strasznie ale zgaga na szczęście omija
Ja mam zgagę jak zjem coś smażonego i o dziwo po szpinaku... jak nic z tych rzeczy nie jem to jest spoko [emoji4]Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
ja w poprzednich dostawalam malox teraz nic nie biore przez problemy jelitowe ...Nie wiedziałam, że w ciazy możemy coś na zgagę stosować
Noo ja chyba po chipsach i parowkach z keczupem [emoji39][emoji39] zaobserwuje czy po innych rzeczach mamJa mam zgagę jak zjem coś smażonego i o dziwo po szpinaku... jak nic z tych rzeczy nie jem to jest spoko [emoji4]