reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
No to dobrze, że jeszcze nie tak mocno... Oby nas ominęłoJa niestety codziennie wieczorem, ale nie jakoś dramatycznie mocną na razie.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja teoretycznie na 2 lipca. Ale u mnie planowane wcześniej cc więc będę czrwcowka
Chodzi mi o taka co niespodziewane bole ma poczuc I termin czerwcowy kolo koncem czetwca ...
Wiem ze to lipcowki ja tu weszlam bo sadzilam ze mam 1/7 ale pomylka z usg a moze ktos Np poczatki lipca??[emoji16][emoji16]
Sprightly88
Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
Ja miewam zgagę od kilku tygodni, ale tylko po czymś ostrzejszym... no i raz wypiłam sprite’a z cytryna - po tym to miałam najgorsza zgagę w życiu
arona
twoja tez miednicowa ?Ja też mam chyba główkę wyżej bo kopniaki czuje koło pepka
moj uparcie tylkiem do swiata
arona
ja w poprzednich mialam od 4 miesiaca do konca ... blee ale jaka ulga po porodzieJa zgagi nie mam w żadnej ciąży nie miałam
SzczęśliwaCiężarna
Noo z tego co czuje to tak [emoji16][emoji16] ale ma jeszcze czas więc się nie martwietwoja tez miednicowa ?
moj uparcie tylkiem do swiata
Agatka29
Też szybko zleciAle macie fajnie moja ciąża donoszona dopiero 27 czerwca
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pojawia się Wam dziewczynki już zgaga? Ja od kilku dni czasem mam ... Zwłaszcza po dłuższym pobycie głowa do dołu jak np. Wannę myje
Hah mi od hakis 4 mscy I gaviscon byl cxas ze co dzien a terax hmmm mniej bo jakis dwa razy w tyg Po saszetce
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Ja chyba mam po mniej zdrowym jedzeniu też [emoji39]Ja miewam zgagę od kilku tygodni, ale tylko po czymś ostrzejszym... no i raz wypiłam sprite’a z cytryna - po tym to miałam najgorsza zgagę w życiu
Podziel się: