reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej ! My bylismy na ktg, maly wyraznie tego nie lubi ... tlukl strasznie w te krazki :Dktg ok ale pani dr wolala sie upewnic, ze ok i zbadala mnie ... szyjka sie wydluzyla, znowu wygieta do tylu, rozwarcie i miekkosc zostaly ale poprawa dodala mi skrzydel ! Zamienila mi zastrzyki na globulki, mam odpoczywac i sie oszczedzac ale nie bylo nic o lezeniu jeeee8-):p usg mini tez zrobila , synus sie pokazal od razu klejnotami ... pani mi wspolczula glowki pod samym zebrem ;) nastepna wizyta za niecale 3tyg.
Super, ze ktg ok i z szyjka lepiej. Oby tak dalej!
Mojej tez bardzo nie odpowiadalo ktg, kopala w sonde jak nigdy[emoji23]

reklama
Ja zgagę w pierwszej ciąży miałam parę razy ,,w tej jeszcze nie miałam może raz ale bardzo delikatnie mnie piekło mam nadzieję że mnie ta atrakcja ominie,moja koleżanka miała taką że aż żółcią wymiitowala

No nie wiem co to jest. Ale z tego co piszecie to musi byc paskudne i naprawdę współczuję:/
Okropne! Ciesz sie bardzo, ze nue masz. Ja w pietwszej ciazy przez ostatbie 2 miesiace prawie nie sypialam przez zgage, nie mialam juz sily[emoji53] Tetaz tez juz sie robi ciraz gorzej[emoji20]

reklama
Do góry