reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas drzwi dużo, bo 6... Ale nieźle wyglądają ;)
Okna musieliśmy wstawiać, więc są ciemne, i do tego jasne parapety (podobne do podłogi)

U nas ściany będą takie jak widać na zdjęciach - prawie białe, bo już pomalowane ;) (tylko te "maziaje" muszę skończyć, ale to pewnie dopiero po porodzie.... Wcześniej na drabinę nie wejdę a tam jest 2,7m...

W salonie meble będą ciemne dębowe, ale tylko parę (stół +krzesła, stolik kawowy na nogach z singerki, mała komódka i stara maszyna), a salon mały nie jest ;) więc przy prawie białych ścianach i podłogach będzie jasno... narożnik szary jak na zdjęciu (choć jeszcze w folii, ale tak bezpieczniej)
Zaslonki będą szaro-turkusowe i szaro-turkusowy dywan, do tego kolorowe (turkus, żółty i nie wiem jeszcze jakie) poduszki - poszewki będę zmieniać w zależności od humoru [emoji23]

W sypialni zaslonki będą chyba szaro-kolorowe, narzuta i nasza cześć biało-szara, plus kolorowe poduszki i kolorowe pudełka na regale ;)

Dywan do salonu w tym stylu, tylko duży ;)
Zobacz załącznik 851294
I bardziej turkus niż niebieski ;)
(tylko jeszcze taki znaleźć......)
Odnalazłabym się u was :D ale ty chyba u mnie też :)

Ja to przez swoje niedopatrzenie [emoji26]zmieniłam prace w trakcie roku i nie zgłosiłam żeby zaliczka na podatek była pełna a nie z ulga, teraz płacz i płać, wg zastanawiałam się ostatnio, że te wizyty prywatne np za prowadzenie ciąży tak sprawiedliwie to powinno móc się też odpisywać od podatku...szkoda, ze nic takiego nie ma
Dokładnie, powinno się móc wiele rzeczy odliczać, no ale..... [emoji35][emoji20]

30 tydzien chyba mamy identycznie, termin na10 czerwca ... rozwarcie nie wiem na ile , nawet nie pytalam;)
Hmmm...ja mam termin na 4 lipca ale ciążę donoszona 37 tydzien będę miała tak jak ty 13 czerwca ,fajnie ze nie kazała Ci teraz leżeć plackiem i będziesz mogła troche pochodzić ,,

reklama
Do góry