reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@ObllannkaaaOoo to racja. musimy sie wzajemnie napedzac do optymizmu. bo ja czlowiek sam z myslami zostanie i jeszcze dooadnie internet to porazka.

@Onaszczesliwa2018 tez sobie ciagle tlumacze, ze moje doly nikomu nie sluza. dzis mialam nalraede dobry dzien pomimo ( a moze dzieki) mdlosciom. nawet mojej mamie powiedzielismy o Dzidzi. nie mogla uwierzyc i bardzo sie ucieszyla.

@martaaa515 u mnie ten moment w ktorym stracilam juz minal, ale straxh jakis minac nie chce.

wlasnie sie orzyjrzalam mojemu Teosiowi - infekcja oczu sie szykuje... poki co jedno troche opuchniete, podczerwienione i ropieje. super...

reklama
Dzięki za kciuki dziewczyny, na pewno się przydadzą :)

oar8qqmzp357f8q1.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@KRROPELKA w naszym przypadku, w dodatku gdzie pewna grupka dziewczyn jest po wcześniejszych stratach, to czytanie artykułów w internecie tylko napędza lawinę negatywnych myśli. To że ktoś ma objaw taki a inna takiego nie ma, wcale nie znaczy że u jednwj czy drugiwj coś pójdzie nie tak. Najważniejsze jest to że widzi lub uslyszy się bijące serduszko. To powinno każdej z nas dać wielki zastrzyk pozytywnych myśli. Nawet taki , wielki nerwus jak ja po zobaczeniu tego malutkiego pikającego punkcika,ttrochę się uspokoilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Lipcóweczki najlepsza i chyba najliczniejsza ekipa na tym forum :-)

Btwo ciekawe koedy sierpnióweczki się pojawią, powinny na dniach chyba co nie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No Ciekawe kiedy się sierpniowki pojawią;)

A propo sierpniowek my planowaliśmy właśnie drugie dziecko z równa różnica 2 lat no i tak sie tez udalo ale że mi się trochę inaczej okres ułożył to kilka dni wyszło inaczej właśnie córkę mamy z 1 sierpnia, termin z OM wychodzi mi na 28.07 zobaczymy też jaki termin mi lekarz wystawi, mimo że jest mi tu fajnie z Wami i oczywiście zostaje to liczę po cichutku że może te parę dni przenoszę i uda się wstrzelic w 1.08 [emoji16] Fajnie by było:) ale z córka termin miałam na 5.08 i urodziłam 4 dni szybciej :)
No zobaczymy co to będzie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam wypady nad morze. W 2018 sobie odpuscimy ale 2019 z rocznym dzieckiem to już można nad morze pojechać :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
To my raczej mamy zamiar nawet gdzieś polecieć [emoji14] w poprzedniej ciąży też latałam samolotem i to były najlepsze wakacje :) teraz myślę że w marcu / kwietniu jakieś ciepłe miejsce pewnie też odwiedzimy :) a z maluchem możliwe że nad jakąś wodę :)
My z tych podróżników :D więc i dziecko pozwiedza [emoji14]

p19u3e3k6u9sslfa.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@ObllannkaaaOoo to racja. musimy sie wzajemnie napedzac do optymizmu. bo ja czlowiek sam z myslami zostanie i jeszcze dooadnie internet to porazka.

@Onaszczesliwa2018 tez sobie ciagle tlumacze, ze moje doly nikomu nie sluza. dzis mialam nalraede dobry dzien pomimo ( a moze dzieki) mdlosciom. nawet mojej mamie powiedzielismy o Dzidzi. nie mogla uwierzyc i bardzo sie ucieszyla.

@martaaa515 u mnie ten moment w ktorym stracilam juz minal, ale straxh jakis minac nie chce.

wlasnie sie orzyjrzalam mojemu Teosiowi - infekcja oczu sie szykuje... poki co jedno troche opuchniete, podczerwienione i ropieje. super...
Ojoj, wspolczuje. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
My jeździmy do borowna nad jezioro ale rok 2018 dopuściły ze wgledu Na wysyp kleszczy A zawsze biezemy tydzien lipca tydzien sierpnia A wtedy rodze tagrze lipa

Do góry