reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja dziś pierwszy dzień l4 i prawie śpię na siedząco, oczy mi się zamykają i nic mi się nie chce, nawet prac ciuszków. Obudziłam się o 5:20 i od tego czasu nie śpię. Pewnie znowu padnę koło 20.
Odeśpij, dobrze ci to zrobi, a prac możesz jutro albo w przyszłym tygodniu ;)

Ale mpzna zagniesc hotelowe ziemniaki i inne warzywa [emoji13][emoji13]my Nicole rok jezcze wczasow nie bylo[emoji22][emoji22]bo albo zmiana kraju w zeszle wakacje albo teraz porod wiec nirwiem kirdy wccAsy
No tak u Ciebie to ciężko z wczasami tu Nicole malutka ty w ciąży ciężko by było ;) lepiej w domku odpocząć jak się da a jak dzieciaczki podrosną to sobie odbijecie :)

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
Trzymam mocno kciuki !

No właśnie tego się boję, że przechłodzę [emoji23]
Temperatura +5-10 stopni, to my już z O w krótkich rękawkach, ja w sandałkach (oczywiście na gołe stopy), O w takich siateczkowych (bo sandały do pracy niebardzo...), teraz śpimy pod dość cienką kołdrą z otwartym balkonem (tak, mamy rano <10 stopni), choć ja w ciąży zaczęłam znowu skarpetki zakładać [emoji23]
Więc nie mam odnośnika [emoji23]
Ale chyba zdam się na intuicję, i będę uważnie obserwować... [emoji15][emoji6]
Ale zacznę chyba od 2 warstw więcej niz my [emoji6]
Nie przechłodzisz. Sprawdzisz temperaturę na karku i będziesz wiedzieć, czy Hani zimno, czy gorąco :)

reklama
Dokładnie jakieś chore to. Moja córka np. w poniedziałek i piątek ma normalnie szkołę ale większość szkół u nas zamknięta cały przyszły tydzień. Mój lekarz ma urlop cały tydzień a na oddziale przez cały tydzień tylko lekarze dyzurujacy. Żadnych przyjęć czy ciec planowych.
No dokladnie. To jakas porazka. Nawet autobusy jezdza jak w dni wolne caly tydzien.

Do góry