reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

ja przywyklam nie spac po narodzinach corki , ona 1 cala noc przespala jak miala 6 lat ...maly sie wychowal w miedzyczasie... ale teraz przywyklam do spania, do kota wstawac musimy czesto ...trzeba sie bedzie przyzwyczaic.
6 lat[emoji33] O matko, wspolczuje[emoji53] Moja przesypiala noce po 3 miesiacach. Mam nadzieje, ze siostra nie bedzie przrciwienstwem[emoji53]

reklama
Jestem po wizycie. Córa 1600. I dołączam do dziewczyn z pessarem. Moja szyjka co prawda skróciła się tylko do 24 mm z 25 co było na ostatniej wizycie, ale lekarka stwierdziła, że miękka, i dziecko bardzo mi napiera, ogólnie jest bardzo nisko. Tak mówi ta lekarka, że ma nadzieję, że wytrzymam jakoś 6 tygodni, a ja przestraszona, że mam w planach przenosić tą ciążę i spokojnie urodzić w połowie lipca.. Ogólnie mnie tak bolało to założenie pessaru, bo coś go włożyła źle, i odwracała go w środku, a mi się zrobiło tak ciepło z bólu, i myśli, że to tylko głupi krążek, a gdzie tam poród... Aaaaa.. I mam leżeć i się oszczędzać. Tak więc od dziś wdrażam to w życie.
To ładnie już przybyła córeczka. A pessarem nie martw się, to dobrze że masz zabezpieczenie ;-) teraz tylko oszczędzać się :-)

Tak, na piątek za tydzień umówiłam się do gina, który prowadził moja poprzednią ciaze. Żałuję teraz, że z niego zrezygnowalam, ale wygrało to, że nie pracuje w szpitalu u nas żadnym. Znów będę mdlec przed każdą wizyta [emoji23] Jest skurczybyk tak przystojny. Kiedyś co rusz mi się snil. Nie dość że ladny, to mega sympatyczny, męski[emoji7] Ale to tylko lekarz [emoji23]
Ojej, no zeby Ci sie nagle nadcisnienie nie zrobilo od tych wizyt[emoji23]

reklama
Do góry