reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja przywyklam nie spac po narodzinach corki , ona 1 cala noc przespala jak miala 6 lat ...maly sie wychowal w miedzyczasie... ale teraz przywyklam do spania, do kota wstawac musimy czesto ...trzeba sie bedzie przyzwyczaic.
6 lat[emoji33] O matko, wspolczuje[emoji53] Moja przesypiala noce po 3 miesiacach. Mam nadzieje, ze siostra nie bedzie przrciwienstwem[emoji53]

reklama
Jestem po wizycie. Córa 1600. I dołączam do dziewczyn z pessarem. Moja szyjka co prawda skróciła się tylko do 24 mm z 25 co było na ostatniej wizycie, ale lekarka stwierdziła, że miękka, i dziecko bardzo mi napiera, ogólnie jest bardzo nisko. Tak mówi ta lekarka, że ma nadzieję, że wytrzymam jakoś 6 tygodni, a ja przestraszona, że mam w planach przenosić tą ciążę i spokojnie urodzić w połowie lipca.. Ogólnie mnie tak bolało to założenie pessaru, bo coś go włożyła źle, i odwracała go w środku, a mi się zrobiło tak ciepło z bólu, i myśli, że to tylko głupi krążek, a gdzie tam poród... Aaaaa.. I mam leżeć i się oszczędzać. Tak więc od dziś wdrażam to w życie.
To ładnie już przybyła córeczka. A pessarem nie martw się, to dobrze że masz zabezpieczenie ;-) teraz tylko oszczędzać się :-)

Tak, na piątek za tydzień umówiłam się do gina, który prowadził moja poprzednią ciaze. Żałuję teraz, że z niego zrezygnowalam, ale wygrało to, że nie pracuje w szpitalu u nas żadnym. Znów będę mdlec przed każdą wizyta [emoji23] Jest skurczybyk tak przystojny. Kiedyś co rusz mi się snil. Nie dość że ladny, to mega sympatyczny, męski[emoji7] Ale to tylko lekarz [emoji23]
Ojej, no zeby Ci sie nagle nadcisnienie nie zrobilo od tych wizyt[emoji23]

reklama
Do góry