reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Od kad jestem na tej diecie cukrzycowej to nie tyje ;/ przez 3 tyg nie przytyłam nic i się trochę martwię !!! Jem naprawdę dużo .często tylko wiadomo wcześniej słodyczami zapychalam i tylam ! 7 Maja mam USG i już się martwię czy malutka dobrze rośnie ech....
Aga ty jesteś Wege jak u Ciebie z wagą ?
To że Ty nietyjesz to nie znaczy, że mała nieprzytyla Agatka, bo dzidzia wezmie sobie wszystko co potrzebuje z Twojego organizmu tylko żebyś Ty nie miała niedoborów , a przy tej diecie tak jak mówisz jesz poprostu zdrowo więc organizm nie ma co odkładać główka do góry na pewno jest wszystko dobrze [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

nooo jakby tak wyszla ci anemia czy mniejsze dziecko to takie komentarze murowane :D
ja unikam cukru , ograniczam do minimum weglowodany , tluszcze staram sie te zdrowe ...no zdrowo chce i bezpiecznie dla sibie i dziecka , mam tendencje do tycia , jestem po operacjach kregoslupa i nie chce ryzykowac cukrzycy czy nadcisnienia bo wiek niekoniecznie mi sprzyja , kurcze tochyba trzeba docenic a nie krytykowac :(a wyniki z krwi mam dobre !

Ja też cukru nie jem, węglowodany jem, ale tylko "złożone" (warzywa, kasze itd, ostatnio czasem młode ziemniaki z koperkiem ;))

Ale niektórzy po prostu chcą coś skrytykować... ;)

Ostatnia edycja:
Nie, kazda ciążę zaczynałam prawie tak samo 1 60 kg i przytylam 24kg, druga po 4 latach 64 kg i przytylam 25 kg i teraz 3 jak zaszłam to młody miał 2.5 roku zaczynałam od 66 kg. I ja jestem wysoka bo mam 178 cm wzrostu
niektorzy latwo przybieraja i moment zrzucaja widac sporo potrzebujesz na ten czas zaraz po ....

reklama
Do góry