Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No serce miałam w gardle uwierz@Onaszczesliwa2018 dobrze, że wszystko pozamykane, niech się tylko plamienie zatrzyma i już proszę bez takich akcji:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No serce miałam w gardle uwierz@Onaszczesliwa2018 dobrze, że wszystko pozamykane, niech się tylko plamienie zatrzyma i już proszę bez takich akcji:*
ty mialas klopot ze zrzuceniem po porodzie ?To ja na plusie trochę więcej bo 13 kg. I mi mama też ciągle mówi, że za gruba jestem. Ciężko się poruszam itd
Miłego urlopu wypoczywajcie[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Jaka ta Twoja mala kochana... bardziej empatyczna niż tatuś [emoji4]
Siedzimy już w samolocie, także ściskam Was babeczki, trzymajcie się wszystkie w kupie, Wiolka bez żadnych akcji proszę! będę zaglądać [emoji8]
Trzymam kciuki za KTG [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Witajcie.
Dzis juz chociaz noc w miare przespana, pewnie ze zmeczenia. Sprobuje sie jeszcze przespac, po poludniu jedziemy na ktg.
Milego dnia i udanych wizyt!
Nie, kazda ciążę zaczynałam prawie tak samo 1 60 kg i przytylam 24kg, druga po 4 latach 64 kg i przytylam 25 kg i teraz 3 jak zaszłam to młody miał 2.5 roku zaczynałam od 66 kg. I ja jestem wysoka bo mam 178 cm wzrostuty mialas klopot ze zrzuceniem po porodzie ?
Zwiększ magnez [emoji8]Witajcie ja tez juz nie spie noc taka srednia jal wstawalam do lazienki to mnie tak mocny skurcz zlapal w nodze i myslalam ze nie wytrzymam z bolu ;( zasnelam jakos przed 20 wczoraj ... Maly juz daje o sobie znac Milego dnia i kciuki za wizyty :*
Wierze, a jak dzisiaj?No serce miałam w gardle uwierz
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] będzie dobrze i Ty spokojniejsza [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Hej dziewczyny :* ja też już nie spie zaraz wstaje szykować się do szpitala mam być na 8 juz się denerwuje.. i zastanawiam się czy powinnam być naczczo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
@Onaszczesliwa2018 mam nadzieje ze przespalas całą noc spokojnie kochana :*
Ja teraz mniej przytyłam a mała więcej urosła niż ostatnio co dowalilam 4 kg w 3 tygodnieOd kad jestem na tej diecie cukrzycowej to nie tyje ;/ przez 3 tyg nie przytyłam nic i się trochę martwię !!! Jem naprawdę dużo .często tylko wiadomo wcześniej słodyczami zapychalam i tylam ! 7 Maja mam USG i już się martwię czy malutka dobrze rośnie ech....
Aga ty jesteś Wege jak u Ciebie z wagą ?