Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dzięki Bogu jest Oki [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Dobrze, że to nic takiego Kochana... Ale sie biedna strachu najadlas...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Bogu jest Oki [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Dobrze, że to nic takiego Kochana... Ale sie biedna strachu najadlas...
Możliwe, potem jak się wraca do normalnej aktywności to szybko schodzi. Ja ogolnie to oprócz ciąż to nigdy nie miałam skłonności do tycia l, nigdy się nie odchudzałam a zawsze jadłam sporoniektorzy latwo przybieraja i moment zrzucaja widac sporo potrzebujesz na ten czas zaraz po ....
Przez te przeżycia będziecie kochali i rozpieszczali Fabiego najbardziej na świecie [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze, że już coraz bliżej tych spokojniejszych tcNo grał twardziela, ale widziałam że cały drży biedaczek ehh czuje się taka beznadziejna nawet spokojnie ciąży przejść nieumieCo z tym moim organizmem nie tak:/
To ja jak czytam, że rodzą to aż tak mnie nie rusza bo już ich czas. Jak czytam, że ktoś za szybko urodził to bardziej mnie rusza bo tym się przejmujeJa narazie podczytuje czerwcowki,ale pewnie i tak zajrzę jeszcze na maj , tylko jak zaczęły pisać o tych skurczach itp...to od razu zaczęłam się nakrecac że i ja zaraz urodzę ;D
Poczekam na czerwiec ;D
Żebyś wiedziała [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] mój mały szkrabek[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Przez te przeżycia będziecie kochali i rozpieszczali Fabiego najbardziej na świecie [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze, że już coraz bliżej tych spokojniejszych tc
Wcześniej miałaś pewnie trochę więcej tkanki tłuszczowej, i pewnie to, co ogólnie chudniejsz rekompensuje to, co przybywaOd kad jestem na tej diecie cukrzycowej to nie tyje ;/ przez 3 tyg nie przytyłam nic i się trochę martwię !!! Jem naprawdę dużo .często tylko wiadomo wcześniej słodyczami zapychalam i tylam ! 7 Maja mam USG i już się martwię czy malutka dobrze rośnie ech....
Aga ty jesteś Wege jak u Ciebie z wagą ?
Trzymamy [emoji110][emoji110][emoji16] wrócisz do pracy jak synuś podrośnieDzień dobry dziś ostatni dzień w pracy, jakoś mi dziwnie. O 16 wizyta, trzymajcie proszę kciuki
Użyłam go może dwa razy jakoś tak dziwnie i oficjalnie brzmi
Ah, bez wiekszych zmian. Jak wsiedlismy do auta to mloda mowi szeptem: tata miales cos mame zapytac. A on jak sie czuje. A ja mowie obchodzi Cie to. A on, ze tylko mi sie tak wydaje, ze nie obchodzi. Moze i tak, ale nie daje mi powodow zeby inaczej myslec.
Na pewno rośnie ładnie [emoji106]Mam nadzieję że jest oki i malutka rosnę proporcjonalnie co do tyg ciąży
I oby tak zostało [emoji110]Aż się boję zachwalac , ale czysto [emoji8]