I pewnie sporo to też woda, która schodzi jak się hormony stabilizująniektorzy latwo przybieraja i moment zrzucaja widac sporo potrzebujesz na ten czas zaraz po ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I pewnie sporo to też woda, która schodzi jak się hormony stabilizująniektorzy latwo przybieraja i moment zrzucaja widac sporo potrzebujesz na ten czas zaraz po ....
Ja 7kg na plusie... Ale Ty Kinga bylas szczuplejsza ode mnie przed ciąża więc ja sobie nie mogę pozwolić przytyć więcej niż 13/14To ja na plusie trochę więcej bo 13 kg. I mi mama też ciągle mówi, że za gruba jestem. Ciężko się poruszam itd[emoji5]️
Dzieciątko na pewno urosło a Ty po prostu mogłaś 300g zgubićOd kad jestem na tej diecie cukrzycowej to nie tyje ;/ przez 3 tyg nie przytyłam nic i się trochę martwię !!! Jem naprawdę dużo .często tylko wiadomo wcześniej słodyczami zapychalam i tylam ! 7 Maja mam USG i już się martwię czy malutka dobrze rośnie ech....
Aga ty jesteś Wege jak u Ciebie z wagą ?
Dokładnie [emoji106]Dzieciątko na pewno urosło a Ty po prostu mogłaś 300g zgubić
Dużo strachu a na pewno dotrwasz do 40tc [emoji2]Dzięki Bogu jest Oki [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Musimy [emoji123] [emoji8]Dużo strachu a na pewno dotrwasz do 40tc [emoji2]
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] tyyyyyle kciuków [emoji8]Zbieram się na wizytę, poproszę o kciuki [emoji110] i trzymam swoje za pozostałe wizytujące [emoji4]
Ola co ty bedziesz robic z wolnym czasem? Oczywiscie kciuki za wizyte zacisniete. Ja mam dzis prenatalne.Dzień dobry dziś ostatni dzień w pracy, jakoś mi dziwnie. O 16 wizyta, trzymajcie proszę kciuki
Użyłam go może dwa razy jakoś tak dziwnie i oficjalnie brzmi