reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej ja zasnęłam z tel w ręku
Wiola dobrze se wszystko Ok
Strach strachem ale jeszcze 10 tyg tylkoooooo

JustMe przyjemnego wypoczynku wrzucaj na co jesz dobrego [emoji23]

Powodzenia na wizytach

Ja wstaje doborach dziś pierszy dzień będzie moja następczyni będę ja wdrażać wiec może być mnie mniej na forum ehhh dziwne uczucie ..

Koszulka suoer mi by się przydała [emoji23]

O jejku czyli też się zestresowalas:( ale dobrze że wszystko ok[emoji8]
Trochę spanikowałam, ale fakt, że jestem spokojniejsza... ;)
W dodatku trafiłam na bardzo fajna panią dr - tzn gin, do której chodziłam przez ponad 10 lat, ale jakieś niecałe 2 lata temu zmieniła pracę, byłam potem jeszcze u niej, ale trochę średnio mi się widziało płacić 200zł za wizytę mając pakiet medyczny w luxmed.. Zwłaszcza, że przy prowadzeniu ciąży to już nie jest wizyta co pół roku... [emoji15]
Gdyby nie to, to chciałabym, żeby mi ciążę prowadziła itd... [emoji15]

Ojej, dobrze, ze wszystko ok. I ze bylas akurat na miejscu i moglas posprawdzac wszystko.
Gdybym nie była na szkole rodzenia, to pewnie dzisiaj rano miałabym wizytę, chyba, że mała zołza zaczęłaby się wiercić jak na tym ktg... Już mówiłam, że ciekawe po kim ma taki charakterek [emoji23]
Położna się śmiała jak leżałam na ktg - że często u nich tak jest, że przychodzi ciężarna, bo nie czuję ruchów itd, a po kilku minutach leżenia pod ktg, jak stres już powoli schodzi, to dzieci zaczynają się wiercić [emoji23]

Ah, bez wiekszych zmian. Jak wsiedlismy do auta to mloda mowi szeptem: tata miales cos mame zapytac. A on jak sie czuje. A ja mowie obchodzi Cie to. A on, ze tylko mi sie tak wydaje, ze nie obchodzi. Moze i tak, ale nie daje mi powodow zeby inaczej myslec.
Ciężki przypadek.... [emoji52]

Jaka ta Twoja mala kochana... bardziej empatyczna niż tatuś [emoji4]

Siedzimy już w samolocie, także ściskam Was babeczki, trzymajcie się wszystkie w kupie, Wiolka bez żadnych akcji proszę!;) będę zaglądać [emoji8]
Bo kobieta ;)

Udanego wypoczynku [emoji106] [emoji106] [emoji106]

hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim :D
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo :D
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male :baffled: zawsze sie znajdzie dobra rada:D

reklama
Do góry