Nie możesz dostać zawału, bo problemy kardiologiczne mogłyby być problematyczne dla synaŻebyś wiedziała, jak ja niedostane zawału do lipca to będzie na prawdę super [emoji8]
Może więcej melisy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie możesz dostać zawału, bo problemy kardiologiczne mogłyby być problematyczne dla synaŻebyś wiedziała, jak ja niedostane zawału do lipca to będzie na prawdę super [emoji8]
Trochę spanikowałam, ale fakt, że jestem spokojniejsza...O jejku czyli też się zestresowalas ale dobrze że wszystko ok[emoji8]
Gdybym nie była na szkole rodzenia, to pewnie dzisiaj rano miałabym wizytę, chyba, że mała zołza zaczęłaby się wiercić jak na tym ktg... Już mówiłam, że ciekawe po kim ma taki charakterek [emoji23]Ojej, dobrze, ze wszystko ok. I ze bylas akurat na miejscu i moglas posprawdzac wszystko.
Na szczęście już niedługo...Po prostu tak mamy i tyle. Nie jest to magiczny czas dla nas. Trzeba to przetrwac i juz. Ja juz zaczynam wyczekiwac porodu, tak zle juz mi sie robi[emoji53]
Ciężki przypadek.... [emoji52]Ah, bez wiekszych zmian. Jak wsiedlismy do auta to mloda mowi szeptem: tata miales cos mame zapytac. A on jak sie czuje. A ja mowie obchodzi Cie to. A on, ze tylko mi sie tak wydaje, ze nie obchodzi. Moze i tak, ale nie daje mi powodow zeby inaczej myslec.
Dokładnie - w 3 kobiety może zacznie bardziej ogarniać i mówić...No moze we 3 damy wreszcie rade [emoji23]
Bo kobietaJaka ta Twoja mala kochana... bardziej empatyczna niż tatuś [emoji4]
Siedzimy już w samolocie, także ściskam Was babeczki, trzymajcie się wszystkie w kupie, Wiolka bez żadnych akcji proszę! będę zaglądać [emoji8]
Też mu się bardzo spodobałaSwietna koszulka, w sam raz do pracy[emoji3]