reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajna koszulka ;) tez lubie koszulki z roznymi napisami ;)
Ja też [emoji6]
A na szczęście takich informatycznych trochę jest ;)
A ta jest bardzo fajna jakościowo, bo bałam się, że na najtańszym byle czym robią.. Zobaczę jeszcze, jak zniesie pranie (boję się o napis, jego trwałość itd), później mogę wrzucić linka do aukcji ;)

reklama
Hej dziewczyny :* ja też już nie spie zaraz wstaje szykować się do szpitala mam być na 8 juz się denerwuje.. i zastanawiam się czy powinnam być naczczo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
@Onaszczesliwa2018 mam nadzieje ze przespalas całą noc spokojnie kochana :*
Trzymam kciuki [emoji110]
Ja bym na wszelki wypadek była na czczo, choć z drugiej strony skoro nikt o tym nie mówił, to może nie jest to mus.... [emoji15]

hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim :D
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo :D
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male :baffled: zawsze sie znajdzie dobra rada:D
O tak zawsze coś nie pasuje. Ja teraz przytyłam niecałe 2 kg w 3 tygodnie dokładnie 1.700 i okazało się, że jeszcze 80 nie przekroczyłam. Sporo ruchu miałam, teraz jak mi każe więcej leżec to pewnie znowu bardziej pójdę w górę

hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim :D
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo :D
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male :baffled: zawsze sie znajdzie dobra rada:D
Ja się tylko cieszę, że mam mało kontaktu z ludźmi poza wąskim gronem, a najbliżsi mnie znają na tyle dobrze, że opuszczają sobie wykłady na temat "jak to, nie jesz w ciąży mięsa? Przecież musisz...", itd [emoji6]

O tak zawsze coś nie pasuje. Ja teraz przytyłam niecałe 2 kg w 3 tygodnie dokładnie 1.700 i okazało się, że jeszcze 80 nie przekroczyłam. Sporo ruchu miałam, teraz jak mi każe więcej leżec to pewnie znowu bardziej pójdę w górę
ja mam 9 kg na plusie ,nie to ,ze nie tyje ... a dzieci wszystkie moje nieduze sie urodzily ... jakbym tyla to by byl jek w druga strone ....nie ma sensu sie przejmowac

ja mam 9 kg na plusie ,nie to ,ze nie tyje ... a dzieci wszystkie moje nieduze sie urodzily ... jakbym tyla to by byl jek w druga strone ....nie ma sensu sie przejmowac
To ja na plusie trochę więcej bo 13 kg. I mi mama też ciągle mówi, że za gruba jestem. Ciężko się poruszam itd☺️

reklama
Ja się tylko cieszę, że mam mało kontaktu z ludźmi poza wąskim gronem, a najbliżsi mnie znają na tyle dobrze, że opuszczają sobie wykłady na temat "jak to, nie jesz w ciąży mięsa? Przecież musisz...", itd [emoji6]
nooo jakby tak wyszla ci anemia czy mniejsze dziecko to takie komentarze murowane :D
ja unikam cukru , ograniczam do minimum weglowodany , tluszcze staram sie te zdrowe ...no zdrowo chce i bezpiecznie dla sibie i dziecka , mam tendencje do tycia , jestem po operacjach kregoslupa i nie chce ryzykowac cukrzycy czy nadcisnienia bo wiek niekoniecznie mi sprzyja , kurcze tochyba trzeba docenic a nie krytykowac :(a wyniki z krwi mam dobre !

Do góry