reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajna koszulka ;) tez lubie koszulki z roznymi napisami ;)
Ja też [emoji6]
A na szczęście takich informatycznych trochę jest ;)
A ta jest bardzo fajna jakościowo, bo bałam się, że na najtańszym byle czym robią.. Zobaczę jeszcze, jak zniesie pranie (boję się o napis, jego trwałość itd), później mogę wrzucić linka do aukcji ;)

reklama
Hej dziewczyny :* ja też już nie spie zaraz wstaje szykować się do szpitala mam być na 8 juz się denerwuje.. i zastanawiam się czy powinnam być naczczo
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
@Onaszczesliwa2018 mam nadzieje ze przespalas całą noc spokojnie kochana :*
Trzymam kciuki [emoji110]
Ja bym na wszelki wypadek była na czczo, choć z drugiej strony skoro nikt o tym nie mówił, to może nie jest to mus.... [emoji15]

hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim :D
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo :D
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male :baffled: zawsze sie znajdzie dobra rada:D
O tak zawsze coś nie pasuje. Ja teraz przytyłam niecałe 2 kg w 3 tygodnie dokładnie 1.700 i okazało się, że jeszcze 80 nie przekroczyłam. Sporo ruchu miałam, teraz jak mi każe więcej leżec to pewnie znowu bardziej pójdę w górę

hej !
Wiola mam nadzieje ,ze juz wykorzystalas limit atrakcji na te ciaze i w koncu bedzie dobrze ! No ile mozna...
udanych wizyt , lekkich dni pracowych ,udanych podrozy , ogolnie dobrego dnia wszystkim :D
jakby nie bylo ten tydzien jednak jest tygodniem dobrych wiesci od lekarzy, oby tak zostalo :D
Margana Tobie mama zarzca ,ze przekarmiasz mi na glowie siedza, ze pewnie glodze dziecko skoro male :baffled: zawsze sie znajdzie dobra rada:D
Ja się tylko cieszę, że mam mało kontaktu z ludźmi poza wąskim gronem, a najbliżsi mnie znają na tyle dobrze, że opuszczają sobie wykłady na temat "jak to, nie jesz w ciąży mięsa? Przecież musisz...", itd [emoji6]

O tak zawsze coś nie pasuje. Ja teraz przytyłam niecałe 2 kg w 3 tygodnie dokładnie 1.700 i okazało się, że jeszcze 80 nie przekroczyłam. Sporo ruchu miałam, teraz jak mi każe więcej leżec to pewnie znowu bardziej pójdę w górę
ja mam 9 kg na plusie ,nie to ,ze nie tyje ... a dzieci wszystkie moje nieduze sie urodzily ... jakbym tyla to by byl jek w druga strone ....nie ma sensu sie przejmowac

ja mam 9 kg na plusie ,nie to ,ze nie tyje ... a dzieci wszystkie moje nieduze sie urodzily ... jakbym tyla to by byl jek w druga strone ....nie ma sensu sie przejmowac
To ja na plusie trochę więcej bo 13 kg. I mi mama też ciągle mówi, że za gruba jestem. Ciężko się poruszam itd☺️

reklama
Ja się tylko cieszę, że mam mało kontaktu z ludźmi poza wąskim gronem, a najbliżsi mnie znają na tyle dobrze, że opuszczają sobie wykłady na temat "jak to, nie jesz w ciąży mięsa? Przecież musisz...", itd [emoji6]
nooo jakby tak wyszla ci anemia czy mniejsze dziecko to takie komentarze murowane :D
ja unikam cukru , ograniczam do minimum weglowodany , tluszcze staram sie te zdrowe ...no zdrowo chce i bezpiecznie dla sibie i dziecka , mam tendencje do tycia , jestem po operacjach kregoslupa i nie chce ryzykowac cukrzycy czy nadcisnienia bo wiek niekoniecznie mi sprzyja , kurcze tochyba trzeba docenic a nie krytykowac :(a wyniki z krwi mam dobre !

Do góry