kinga30
Fanka BB :)
@Onaszczesliwa2018 dobrze, że wszystko pozamykane, niech się tylko plamienie zatrzyma i już proszę bez takich akcji:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki za wizyte do mojej jeszcze tydz I Milego ostatniego dnia w pracy ;pDzień dobry dziś ostatni dzień w pracy, jakoś mi dziwnie. O 16 wizyta, trzymajcie proszę kciuki
Użyłam go może dwa razy jakoś tak dziwnie i oficjalnie brzmi
No i nadszedl ten ostatni dzien[emoji3] Oby byl mily. Powodzenia na wizycie!Dzień dobry dziś ostatni dzień w pracy, jakoś mi dziwnie. O 16 wizyta, trzymajcie proszę kciuki
No nie ma jak mama [emoji3]Juz ustaliłysmy ze mamy zawsze podniosą na duchu [emoji12]
Bezpiecznej podrozy i milego wypoczynku!Jaka ta Twoja mala kochana... bardziej empatyczna niż tatuś [emoji4]
Siedzimy już w samolocie, także ściskam Was babeczki, trzymajcie się wszystkie w kupie, Wiolka bez żadnych akcji proszę! będę zaglądać [emoji8]
Dzień dobry dziś ostatni dzień w pracy, jakoś mi dziwnie. O 16 wizyta, trzymajcie proszę kciuki