reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hit dzisiejszego dnia. Dzwoni do mnie babka "Pani Marzenko, ja dzwonię z przychodni. Ma Pani wizytę na 16 maja u naszego doktora. Niestety nie będzie go. Doktor zrezygnowal. Już nie przyjmuje w ogóle u nas w mieście " kumacie ? Prawie 30 tydz, a ja zostałam bez lekarza [emoji23]
Śmiać się, czy płakać?
Pogadałam z babka, lekarz dostał lepszą propozycję pod Krakowe. A pracował u nas w przychodni i w szpitalu.
Ja pier... Wkurzyłabym się jak cholera... [emoji15][emoji35]

reklama
To nie jest właśnie blisko odbytu. No nic wytrzymam do jutra. Może to coś normalnego a przy goleniu podrażniłam i teraz nie chce się zagoić. Jutro zdam relację a teraz z trwogą wybieram się po wyniki badań [emoji2]
Ja też miałam coś takiego, nie mogłam wydusić, miesiąc było, w końcu wydusilam. :D podejrzewam, że to była jakaś zmiana hormonalna, w międzyczasie zdarzyłam o tym zapomnieć. :)

Coraz gorzej sie czuje. Juz zatoki mam zapchane[emoji20] Nie wiem jak przetrwam kolejne dni. Najchetniej bym przelezala w lozku[emoji53]
Współczuję bardzo..... [emoji20]
A nie możesz poleżeć? Sory, ale w sytuacji awaryjnej... Jak się nie wyleczysz, to będzie gorzej....
Pozw tym sama uczysz M., że co z tego, że chora, możesz chodzić, robić, itd.....
Robota nie ucieknie!

Na 17.20. Tylko najpierw musze dojechac po mloda do przedszkola i stamtad M nas odbierze i pojedzieny juz na badanie.
Mloda jeszcze tylko czasem pokasluje. Zawsze jest tak, ze ona cos przyniesie, kilka dni i jej przechodzi, a ja sie mecze 2 tygodnie.
Bo ją leczysz - nie widzisz różnicy? Ona trochę chora i od razu łóżko i specjalna opieka, a ty nawet jak jest dużo gorzej to zap... jakby nic ci nie było.... :(
Gdybyś też, tak jak u młodej, przy pierwszych objawach łóżko i leczenie, to też by ci przeszło szybciej...

Witam i ja :) czeka mnie dziś wizyta u endo, a tak mi się nie chce [emoji14] Dziś pierwszy dzień w domu bez męża bo poszedł do pracy. Kciuki za wizyty :) Ja mam jutro i jutro też ostatni dzień w pracy :) aż trudno mi w to uwierzyć. Dziewczyny orientujecie się może jak wygląda zmiana danych i osoby uposażonej w grupowym ubezpieczeniu w pracy, zgłosić to muszę sama u ubezpieczyciela czy w swojej firmie? I jak to jest gdy firma odciąga składkę na to ubezpieczenie i np na kasę zapomogowo pozyczkowa z wynagrodzenia, gdy przechodzę na l4 i potem macierzyński, wtedy dalej są te składki odciągane nawet jak płaci ZUS?
U ubezpieczyciela zmieniłam sama (przez stronę), w pracy wystarczyło odpis przynieść

@Marika92 skoro obiecał, to ogarnie :) O dziedzicu na pewno nie zapomni :)
Oj nieee to wiem na pewno, widzę jak zmienił podejście do maluszka, jak przytula brzuszek, mówi że już sobie teraz nie wyobraża żeby miało go nie być, jak ciężko mu się żegna ze mną, inaczej niż wcześniej

reklama
Do góry